Conor McGregorilta lokakampanja dopingkärystä – nämä twiitit katosivat: "Heittää kuperkeikkaa haudassaan"

Irlantilainen UFC-tähti Conor McGregor on kylvänyt uutta riitaa hänen ja venäläisen vapaaottelulegendan Habib Nurmagomedovin välille. 

Nurmagomedovin kamppailulajisuvun nimi päätyi viime viikonloppuna huonoon valoon, kun tietoon tuli Khabibin serkun, Bellator-organisaation kevytsarjan mestarin Usman Nurmagomedovin positiivinen dopingnäyte. 

Usman sai rikkomuksesta puolen vuoden kilpailukiellon ja 50 000 dollarin sakot. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

McGregor, joka hävisi Habib Nurmagomedoville skandaalimaiseen rähinään päättyneessä ottelussa lokakuussa 2018, aloitti heti ilkkumisen sosiaalisessa mediassa. Ja teki sen rääväsuiseen tyyliinsä.  

McGregorin twiitit on sittemmin poistettu, mutta niistä kiertää kuvakaappauksia, ja irlantilaisen kirjoituksista on uutisoitu laajasti. 

– En ole lainkaan yllättynyt, kun kuulen, että taas yksi jäsen Nurmagomedovin tiimistä jää kiinni steroideista. (He ovat) tekopyhyyden huippuja, McGregor kirjoitti Twitterissä.

Irlantilainen kirjoitti myös Allahin heittämästä häpeästä Nurmagomedovin klaanin päälle.

– Huijarit! Abdulmanap heittää kuperkeikkaa haudassaan, McGregor summasi viitaten heinäkuussa 2020 kuolleeseen Khabibin isään, legendaariseen kamppailulajiottelijaan ja -valmentajaan.

McGregor on aiemmin syyttänyt myös UFC:n nykyistä kevytsarjan mestaria Islam Mahatshevia dopinghuijariksi. Myös Mahatshev oli Abdulmanap Nurmagomedovin valmennettava. 

Habib Nurmagomedov, 35, päätti vapaaotteluuransa tappiottomana (29-0) keväällä 2021. McGregor, 35, ei ole otellut kesän 2021 jälkeen, mutta hänen paluuaikeistaan uutisoidaan tiuhaan.    

Lähde: talkSPORT

Lue myös:

    Uusimmat