Mainos

Conan O'Brienin "ensimmäinen uusi show" nyt netissä

Yhdysvaltalaisen, ennen parrankasvatusta ulkonäöltään jokseenkin presidenttiämme muistuttavan koomikon Conan O'Brienin uuden talk shown pilotti on katsottavissa YouTubessa.

- Sen sijaan, että kertoisin, millainen ohjelmasta tulee, ajattelin näyttää sen teille, Conan toteaa Show Zero -videon alussa.

Jakso Nolla on ytimekkäästi viiden minuutin mittainen, ja se on kuvattu Conanin toimistossa varsinaisen studiotilan sijaan. House Bandina on yksinäinen huilisti ja live-yleisönä parikymmentä Conanin työntekijää.

Varsinainen talk show yhdysvaltaisella TBS-kanavalla alkaa ensi viikolla. Mukana on tuttuja kasvoja Conanin edellisistäkin ohjelmista - heistä Jakso Nollassa nähdään juontajakollega Andy Richter ja muusikko Jerry Vivino.

Vieraana pilottijaksossa nähdään Rillit Huurussa -sarjan Jim Parsons. Jakson lyhyen mitan vuoksi Parsons passitetaan pois "ruudusta" yhden kysymyksen jälkeen. Artistivieras Steel Train esittää uudelta levyltään yhden soinnun.

Uudella ohjelmallaan Conan palaa ruutuun saatuaan potkut NBC-kanavan Tonight Shown juontajanpestistä viime vuonna.

Sopimuksellisista syistä Conan ei saanut aloittaa uutta ohjelmaa välittömästi Tonight Show -vedon jälkeen, joten tauko kului muun muassa konserttikiertueella Yhdysvalloissa.

Katso Show Zero -video YouTubessa ja kulissientakaisia valokuvia faniryhmä Team CoCon sivustolla.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.