Coloradossa eletty jännittäviä hetkiä Mikko Rantasen kanssa – "Edistynyt juuri siten kuin toivoimme"

Hyökkääjä Mikko Rantasen paluu kaukaloon Colorado Avalanchen NHL-pudotuspeliavauksessa torstaina Calgary Flamesia vastaan näyttää mahdolliselta.

Runkosarjan kahdeksan viimeistä ottelua käsivamman takia sivussa ollut Rantanen osallistui maanantaina Coloradon harjoituksiin, mutta käytti punaista harjoituspaitaa merkkinä siitä, että kontaktit olivat vielä kiellettyjä.

–  Hän on edistynyt juuri siten kuin toivoimme. Tänään hän sai hiukan kevyttä kontaktia, ja näyttää siltä, että pystyy tekemään kaiken ilman rajoituksia, joten katsomme miltä hän näyttää huomenna. Näyttää siltä, että hän on mahdollisesti pelissä torstaina, päävalmentaja Jared Bednar sanoi Avalanchen verkkosivuilla.

Rantanen keräsi runkosarjassa 31 maalia ja 56 syöttöä 74 ottelussa.

–  Minusta näyttää siltä, että Mikko on valmiina ja meillä on kaikki avainpelaajamme mukana. Täysi kokoonpanomme on käytettävissä ja sitä haluamme. Tähän aikaan vuodesta yksikään pelaaja ei tunne oloaan täydelliseksi, mutta pitää vain pystyä pelaamaan, vaikka ei olisi sataprosenttisessa kunnossa, Bednar jatkoi. 

Calgaryn ja Coloradon välinen sarja käynnistyy Suomen aikaa perjantain vastaisena yönä. Calgary voitti läntisen konferenssin. 

Lue myös:

    Uusimmat