Citroën esittelee Genevessä uuden Berlingon

Ensimmäinen Berlingo esiteltiin vuonna 1996 ja sen jälkeen tätä monikäyttöistä tila-autoa on myyty 2,9 miljoonaa kappaletta. Uusin painos tästä esitellään ensi viikolla alkavassa Geneven autonäyttelyssä.

Auton 4,38 metrin kokonaispituuteen nähden henkilöautomalli Berlingo Multispace tarjoaa runsaat ja monikäyttöiset tilat. Kolme yksitellen irrotettavaa erillisistuinta mahdollistavat auton muuntautumisen moniin tarpeisiin. Kaikkien penkkien ollessa käytössä tavaratilaa on 675 litraa ja takapenkit poistettuna tila laajenee 3 000 litraan. Keskipaikkojen käytettävyyttä ja auton lastausta helpottavat sivuliukuovet.

Uuden mallin mukavuuteen ja turvallisuuteen on kiinnitetty aiempaa enemmän huomiota. Jousitusta on kehitetty mukavammaksi, minkä lisäksi istuimia ja äänieristystä on parannettu. Tarjolla on varustetasosta riippuen automaattinen Active City Brake -hätäjarrutusjärjestelmä, pysäköinti tutka myös eteen ja peruutuskamera. Auto on mahdollista myös varustaa monipuolisella viihdejärjestelmällä, jota ohjataan 7-tuumaisella kosketusnäytöllä.

Berlingo tulee tarjolle uusilla aikaisempaa taloudellisemmilla Euro6-päästönormit täyttävillä BlueHDI-dieselmoottoreilla. Uusi Berlingo saapuu Suomen markkinoille kesällä 2015.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja