Christopher käytti VW Passatinsa madaltamiseen tuhansia – nyt ei pääse yli hidastetöyssyistä: "Minua syrjitään"

1:52
Brittipoliisi julkaisi kuvamateriaalia rattijuopon kojelautakamerasta.

23-vuotias irlantilaismies on joutunut napin vastakkain asuinkuntansa kanssa sen jälkeen, kun hän käytti ensin tuhansia autonsa madaltamiseen ja sitten kunta päätti asentaa teilleen hidastetöyssyjä.

Irlannin Galballyssa asuva Christopher Fitzgibbon, 23, madalsi Volkswagen Passatiaan ja maksoi operaatiosta noin 3 500 euroa. Fitzgibbon ei kuitenkaan tiennyt, että hänen kotikylänsä teille tultaisiin pian asentamaan hidastetöyssyjä.

Niin kuitenkin kävi, eikä Fitzgibbonin aivan tonttiin pudotettu Passat selviä niistä, joten hän on joutunut etsimään vaihtoehtoisia reittejä.

Hän on laskenut, että kiertoreittien käyttäminen pidentää hänen työmatkojaan yli 950 kilometrillä kuukaudessa. Aivan kaikkia hidasteita hän ei ole pystynyt kiertämään, minkä seurauksena auto on kärsinyt vaurioita noin 2 300 euron edestä.

Sen sijaan, että Fitzgibbon myöntäisi tappionsa ja palauttaisi autonsa alkuperäiseen kuosiin, vaatii hän, että kunnanvaltuusto korvaa hänen autoonsa tulleet vauriot. 

– Valitin ensimmäisistä hidasteista viikkojen ajan. He näyttivät minulle käytännössä keskisormea ja asensivat lisää töyssyjä, Fitzgibbon avautuu Daily Mailille.

– Koen, että minua syrjitään ja minulta on viety oikeuteni ajaa näillä teillä.

Herra Fitzgibbonista on tullut varsinainen riesa paikalliselle kunnanvaltuustolle. Hänen jatkuvat soittelunsa ovat alkaneet häiritä työntekoa.

Kunnan mukaan hidasteet ovat 7,5 senttimetriä korkeita, eivätkä he ole saaneet niistä lainkaan valituksia muilta kuin Fitzgibbonilta. Vastaavia hidasteita on asennettu myös lähikuntiin, eikä niistä ole sielläkään tullut negatiivista palautetta.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja