Christoffer Strandberg korvaa Mikko Leppilammen Talent Suomen viimeisessä semifinaalissa

Christoffer Strandberg juontaa Talent Suomen kolmannen semifinaalin Mikko Leppilammen sijaan. 

Talent Suomen kolmas ja viimeinen suora semifinaalilähetys nähdään ensi sunnuntaina 4. huhtikuuta. Mikko Leppilampi joutuu jättäytymään pois jakson juontajan tehtävästä jouduttuaan korona-altistumisen vuoksi karanteeniin.

– Toisen tuotannon työryhmässä todettiin koronatapaus, joten myös minut on asetettu altistuneena karanteeniin. Harmittaa tietenkin tosi paljon, että en pääse olemaan mukana sunnuntain lähetyksessä, mutta tärkeintä on nyt varmistaa kaikkien muiden turvallisuus ja toimia tässä tilanteessa viranomaisten antamien ohjeistusten mukaan.

– Tämä on, itse asiassa, ensimmäinen kerta koko urani aikana, kun joudun missaamaan lähetyksen, mutta nyt ei vaan ole muuta vaihtoehtoa, Leppilampi toteaa.

Leppilammen tilalla illan lähetyksen vetää viime Putous-kauden juontajana toiminut Christoffer Strandberg.

– Otan tämän pestin ilolla vastaan, vaikka harmittaakin kollegan puolesta. Toivottavasti Mikko selviää ilman tartuntaa ja pääsee mukaan finaaliin! Strandberg kommentoi.

Kolmannessa semifinaalissa yleisön äänistä on kilpailemassa kahdeksan esitystä, joista kolme etenee sunnuntaina 11. huhtikuuta nähtävään finaaliin. Kaksi eniten yleisöääniä saanutta esitystä pääsee suoraan finaaliin. Kolmannesta finaalipaikasta päättävät tuomarit joko kahden seuraavaksi eniten ääniä saaneen väliltä tai painamalla suosikkiesitykselleen kultaista nappia.

Illan jaksossa finaalipaikasta kisaavat Sanna Laine, Sirkus Bravuuri, Yhden Joukon Yhtye, Lyla Goldman, Leticia-kuoro, Aleksandre Goncharov Dias, Cageriders sekä DNA:n buustaama esitys. 

Ketkä pääsivät viime semifinaalista jatkoon? Katso videolta: 

3:31

Talent Suomi mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja