Christoffer Strandberg avoimena jaksamisestaan: "Turpa kiinni ja hymy pyllyyn, siltä on tuntunut"

2:40
Christoffer Strandberg kertoo, miltä Putous-juontajan rooliin asettuminen on tuntunut.

Christoffer Stranberg myöntää viime aikojen käyneen raskaaksi.

Näyttelijä-juontaja Christoffer Strandberg julkaisi Instagramissa pitkän kirjoituksen jaksamiseensa liittyen. Näyttelijä kertoo käyneensä läpi rankkoja aikoja, mutta valittamiselle ei hänen mukaansa ole ollut tilaa. 

– Näen valon. Kirjaimellisesti ja kuvainnollisesti. Aurinko laskee puiden taakse, mutta uusi koti on sen verran korkealla, että säteistä saa nauttia kauan. Näen myös pikkuhiljaa valon elämässä. Takana on rankka aika.

Mikäli upotus ei toimi, näet julkaisun myös täältä.

– Pandemia ja kaikki mitä se on mukanaan tuonut on koetellut meitä kaikkia hyvin eri tavoin. Itse olen ollut äärimmäisen onnekas mitä tulee työhön, varsinkin omalla alalla.

Onnekkuudella on ollut myös oma kääntöpuolensa. Vaikka töitä on riittänyt, on Strandbergin jaksaminen ollut aika ajoin koetuksella niin koronapandemian kuin myös töiden puolesta.

– Sekin johtaa tietynlaiseen paineeseen. Kun on töitä, ei missään nimessä saa valittaa mistään, on pakko jaksaa. Turpa kiinni ja hymy pyllyyn. Siltä on tuntunut.

Strandberg listaa julkaisussaan kuormittaviksi tekijöiksi muun muassa maailmantilanteen, rajoitukset, huolen yhteiskunnasta ja kanssaihmisistä,  sekä työnsä ja viime aikaisen muuttonsa.

– Vuoteen on myös mahtunut niin paljon raskaita henkilökohtaisia käänteitä, mistä en halua tai jaksa someen lätistä, hän lisää.

Avautumisen taustalla on Strandbergin halu realisoida elämäänsä somessa. 

– Jokainen valitsee vapaasti, mitä itsestään täällä haluaa näyttää. Mutta on terveellistä muistaa, että some kaikista hyvistä puolistaan huolimatta helposti vain näyttää kiiltokuvaversion meistä. Ja haluan rikkoa sitä omalta osalta hieman.

– Totean siksi, että perkele kun on ollut rankkaa! Mutta that’s life. Aidosti toivon teille jokaiselle voimaa ja valoa, hän päättää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja