Muutto! Christoffer Strandberg ja Janne-puoliso pääsivät unelmiensa kotiin: "Olemme kohdanneet sellaisia haasteita ja säätöjä"

9:45
Näyttelijä Christoffer Strandberg ja hänen puolisonsa Janne harvinaisessa haastattelussa Vappu ja Marja Live -ohjelmassa.

Pariskunta muutti omakotitaloon. 

Putouksen juontajana tunnettu näyttelijä Christoffer Strandberg on muuttanut puolisonsa Janne Strandbergin kanssa uuteen kotiin. 

Christoffer julkaisi Instagram-tilillään liudan kuvia uuden kodin edustalta. Näytttelijä näyttää pieneltä poseeratessaan ison, kaksikerroksisen talon vieressä. Siuntiosta kotoisin oleva, sinne paluumuuttanut Christoffer kertoo, että uusi asuinalue on ollut hänen lapsuuden unelmansa. 

– Mutta ei tämä kaikki ole pelkkää tähtisadetta ja vaaleanpunaista pilvihöttöä. Kun omistaa talon tietää kyllä mihin kaikki rahansa laittaa. Mutta kaunis ja toimiva koti onkin sijoitus tulevaisuuteen, turvaan ja onneen, näyttelijä kirjoittaa. 

Christoffer paljastaa, että muutto ja sitä edeltävä aika on ollut heille raskasta aikaa. 

– Tämä muutto ja sitä edeltävä aika onkin ollut meidän elämän raskainta aikaa, ikinä. Olemme kohdanneet sellaisia haasteita ja säätöjä, joista en edes jaksa avautua. Kirjoitan sit joskus kirjan ”Hemuleita ja Haisuleita” (”Mumin visar allt och lite till” på svenska).

– Mutta parasta tässä kaikessa on se, että menneen vuoden ulkoisista haasteista huolimatta on koko ajan ollut selvää miksi jaksaa nähdä vaivaa ja unelmoida. Syy siihen on tämän kuvan ottaja Janne Strandberg, Christoffer lopettaa kirjoituksensa. 

Perhe on tärkeä

Näyttelijä kertoi vuosi sitten MTV Uutisille vannoneensa alle parikymppisenä Siuntiosta pois muuttaessaan, ettei hän palaisi sinne ennen kuin on täyttänyt vähintään viisikymmentä vuotta. Toisin kuitenkin kävi.

– Piti elää sellaista menevää elämää suurkaupungissa, mutta emme puolisoni kanssa ole oikeastaan sellaisia. Oma rauha kutsui. Se sattui ironisesti juuri siihen kohtaan, kun ura lähti tavallaan suureen nousukaarteeseen. Ja me muutimme maalle. Mutta se oli oikeastaan tosi hyvä kontrasti. Nyt työt jäävät niin selkeästi taakse, kun lähden kotiin.

Näyttelijän perhe ja useat sukulaiset asuvat yhä Siuntiossa. Strandberg kertoi, että suhteet perheeseen ja lähipiiriin ovat tiiviit ja merkittävät.

Strandberg uppoutui muistelemaan haastattelussa myös lapsuuttaan. Muistot saivat aikaan miehessä lämpimän hymyn. 

Hän kuvaili sen olleen varsinkin turvallinen. Perhe ja tuki olivat aina lähellä.

– Oli sellainen olo, että kuulun johonkin verkostoon ja olen osa jotain suurempaa. Sinusta pidetään huolta ja vähän tarkkaillaankin, ettet tee mitään pahaa.

Putous MTV3-kanavalla lauantaisin klo 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja