Putous-juontaja Christoffer Strandberg kertoo palautteestaan – yhdestä asiasta tulee kritiikkiä: "Ymmärrän sen"

2:40
Haastattelun aikana Strandbergin Putous-kollega ilmestyi ilman paitaa taustalle. Katso hauska reaktio!

Christoffer Strandberg on onnellinen Putous-pestistään ja saamastaan palautteesta.

Putous-ohjelman juontaja Christoffer Strandberg hyppäsi suosikkiohjelman juontajaksi tänä vuonna. Strandberg on juontanut nyt neljä suoraa lähetystä, jotka ovat keränneet miljoonayleisön.

Viime lauantaina Putous-ohjelmalla oli 100. jakso. Sen kunniaksi ohjelma noudatti samaa kaavaa, niin kuin monena vuotena: ohjelma alkoi tulikokeella. Viikkokatsaus oli puolestaan normaalia pidempi.

– Oli jotenkin maaginen jakso. Olemme päättäneet, että luovumme siitä, että teemme jokaisen jakson samalla tavalla. Mikä on mielestäni hyvä. Vaihteeksi oli kiva tehdä niin kuin ennen vanhaan.

Strandberg on todella onnellinen työpestistään sekä työyhteisöstä, joka hänen ympärillään on.

– Juontaminen on ollut mukana elämässäni kauan, ei niinkään tällaisessa mittakaavassa. Se ei tunnu uudelta, mutta tämä vahvistaa sitä puolta, että pääsee tällaiseen tulikokeeseen – niin kuin tämä pesti on. Hyvin luontevalta se on tuntunut koko ajan.  

– Harvoin on tällaisessa työyhteisössä, missä on täysi luottamus ihan koko ajan. Menee, miten menee, tämä porukka seisoo takana.

Putous-juontajalle tulee runsaasti palautetta ohjelman katsojilta.

– Pakko sanoa, että pelkästään positiivista. Joku sanoo, pitääkö olla joka ohjelmassa ja ymmärrän sen kritiikin. Asia on kuitenkin niin, että kun tällaista ohjelmaa tekee, se vaatii kokemusta ja harjoitusta. Sen takia sitä harjoittelee ohjelmissa, kunnes pääsee tällaiseen paikkaan.

Haastattelun aikana Strandbergin Putous-kollega ilmestyi ilman paitaa taustalle. Katso hauska reaktio!

Putous MTV3-kanavalla lauantaisin kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja