Christina Aguilera taas vaikeuksissa: Pahoinpitelysyytös

Laulaja Christina Aguilera on jälleen vaikeuksissa. Tähden väitettiin pahoinpidelleen omaa lastaan, mutta syytökset osoittautuivat virheellisiksi.

Laulaja Christina Aguileran elämä on viime vuosina ollut melkoista vuoristorataa. Alkoholi, ihmissuhdeongelmat ja vaikeudet laulu-uran kanssa ovat heijastuneet myös Aguileran ulkonäköön, sillä tähti on lihonut huomattavasti.

Uusin kohu syntyi, kun Aguileran Max-pojan kasvoilla nähtiin iso mustelma. Huhujen mukaan Aguileran ailahteleva käytös olisi purkautunut väkivaltana omaa lasta kohtaan. Nyt mustelmalle on löytynyt selitys. Iso mustelma syntyi, kun Max jahtasi oravaa puistossa ja kaatui kiviin. Poika oli turvallisesti lastenhoitajansa seurassa, joten Aguileran syytökset kuulostavat kohtuuttomilta.

Aguilera on kokenut viime aikoina nimittelyä muutenkin. Muotipoliisi-ohjelmaa juontava laulaja Kelly Osbourne nimitti kollegaansa lihavaksi ämmäksi.

– Hän nimitteli minua läskiksi niin monta vuotta, joten arvaa mitä? Sinä olet lihava myös! Osbourne pamautti Muotipoliisi-ohjelmassa.

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat