Chris O'Neill 42 vuotta – prinsessa Madeleinen mies kaihtaa edelleen julkisuutta

Kuusi vuotta sitten tavanneiden Madeleinen ja Chris O'Neillin suhteen tila on herättänyt huomiota.

Ruotsin prinsessa Madeleinen puoliso Chris O’Neill täyttää tänään 42 vuotta. O'Neillista ei tiedetä miehen julkisesta asemasta huolimatta paljoa.

O'Neill omaa sekä Iso-Britannian että Yhdysvaltojen kansalaisuudet. Hän työskentelee finanssialalla. Liikemies opiskeli ensin kansainvälisiä suhteita Bostonin yliopistossa ja myöhemmin kauppatieteitä Columbian yliopiston kauppakorkeakoulussa New Yorkissa.

Chris O'Neill ja Madeleine tutustuivat toisiinsa kesällä 2010 New Yorkissa yhteisten ruotsalaisystävien kautta. Madeleine esitteli tuoreen miesystävänsä kuningasperheelle heinäkuussa 2011, ja marraskuussa 2011 kyyhkyläiset muuttivat yhteen. Kihlauksensa nuoripari julkisti lokakuussa 2012 ja häitä juhlittiin näyttävästi Tukholmassa 8. kesäkuuta 2013.

O'Neill on herättänyt huomiota Ruotsissa olematta paikalla kahtena viime Ruotsin kansallispäivänä. Vuoden 2012 syksyllä mies aiheutti kohun näyttämällä valokuvaajille keskisormea.

O'Neillin ja Madeleinen suhteen tila on herättänyt kysymyksiä. Madeleine on yleensä huomioinut sosiaalisessa mediassa läheistensä merkkipäivät, mutta hänen ja O'Neillin kolmas hääpäivä 8. kesäkuuta jäi kokonaan prinsessalta somessa huomioimatta.

Chris O'Neill, prinsessa Madeleine ja parin kaksi lasta, helmikuussa 2014 syntynyt prinsessa Leonore ja kesäkuussa 2015 syntynyt prinssi Nicolas, asuvat vakituisesti Lontoossa.

Prinsessa Madeleine seuranaan Leonore 0:13

Madeleine ja Chris saivat pojan - tiedotustilaisuus sairaalassa 19:45

Lue myös:

    Uusimmat