Charlize Theronin superseksikäs nahka-asu sopi katalalle kuningattarelle – katso!

Kuvankaunis Charlize Theron edusti seksikkäässä mustassa nahkamekossa Japanissa. Ilkeää kuningatarta näyttelevä nainen näytti tungetteleville toimittajille kylmäkiskoisen puolensa.

Näyttelijä Charlize Theron edusti ihonmyötäisessä nahka-asussa Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ensi-illassa Tokiossa, Japanissa. 36-vuotias näyttelijätär oli sujahtanut The Rown nahkamekkoon ja Diorin kenkiin. Kissamaisen katalan lookin kruunasi musta kynsilakka varpaankynsissä, kirkkaanpunaiset huulet ja kalpea iho – aivan kuin Lumikki astetta raisumpana!

Theron näyttelee Lumikki ja metsästäjä -elokuvassa ilkeää kuningatarta, joka on kateudesta vihreä Kristen Stewartin .

Nasevasta tyylistään ja asenteestaan tunnettu Theron pisti yhden japanilaisen toimittajan ruotuun tämän pyytäessä Charlizea kääntymään ympäri, jotta tämä voisi saada paremman näkökulman naiseen ja ihastella näyttelijätärtä lähemmin. Theron loi jäätävän katseen toimittajaan ja sanoi tälle kylmän viileästi:

– Tuo ei ollut kovin ystävällistä.

Eteläafrikkalaissyntyinen Charlize Theron on tullut tutuksi ilmiömäisistä rooleistaan, kuten tositapahtumiin perustuvassa Monster-elokuvassa sarjamurhaaja Aileen Wuornoksena, josta nainen nappasi ansioituneesti Oscarinkin vuonna 2004. Pikemminkin farkuissa kuin juhlamekoissa viihtyvä Theron on myös tunnetusti kärkäs suustaan:

– Vihaan näyttelijöitä jotka siteeraavat Nietzscheä. En pidä suureellisesta moskasta. Olen mieluummin niiden ihmisten ympäröimänä, jotka elävät elämäänsä ja ymmärtävät sen arvon, nainen kuvaili vastikään australialaiselle Madison-lehdelle.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähde: Just Jared

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja