Chad Kroeger kumosi eropuheet Avrilista: Aviossa on ollut hauskaa

Nickelback-yhtyeen keulakuva avautui haastattelussa avioliitostaan muusikko Avril Lavigneen.

Radio Novan musiikkitoimittaja Samuli Väänäsen Tukholmassa jututtama Nickelback-yhtyeen laulaja Chad Kroeger, 40, kertoi haastattelussa avioliitostaan poppari Avril Lavigneen, 30. 

Kroeger on ollut naimisissa laulaja Lavignen kanssa 2013 vuoden kesästä saakka. Muusikkopari kihlautui elokuussa 2012, vain kuuden kuukauden seurustelun jälkeen.

Kroeger kertoo Radio Novalle antamassaan haastattelussa viihtyvänsä avioliitossa, siitä huolimatta, että suhtautui aluksi negatiivisesti avioliittoon. 

– En halunnut mennä koskaan naimisiin. Mutta sitten suhde alkoi muuttua vakavaksi. Aiemmin olin ollut kihloissa, mutta se ei tuntunut oikealta, ja pian tajusinkin, että olin hätiköinyt asian suhteen. Nykyisessä suhteessa tiesin haluavani mennä naimisiin ja halusin kokeilla avioliittoa. Hyppäsin jyrkänteeltä tuntemattomaan, ja se on ollut hauskaa. Naimisiin meno olo on unelma useimmille naisille, meille miehille se on lähinnä tapahtuma, mies kuvailee avioelämää ja päätöstään avioitua vain lyhyen seurustelun jälkeen.  

Kroeger näyttäisi haluavan kommentillaan lytätä parista viime kuukausina mediassa velloneet erospekulaatiot. Amerikkalaismedioissa uutisoitiin syksyllä, että että muusikkopari olisi ajautunut erilleen toisistaan ja etenemässä kovaa vauhtia kohti avioeroa. 

Lue myös:

    Uusimmat