Celebrado Cabernet Sauvignon 2002

  • Gracia de Chile
  • Maipo Valley, Chile
  • Alkon numero: 439087
  • Hinta: 7,99 €

Rypäleet tähän viiniin on poimittu käsin. Viini on käynyt ruostumattomassa terässäiliössä kahden viikon ajan. Gracia de Chile tarjoaa laajan valikoiman modernin tyylin Uuden maailman viinejä. Tuotantoa on Aconcagua-, Casablanca-, Maipo-, Rapel- ja Bio-Bio-valleyn alueilla. Näin saadaan hyödynnettyä Chilen eri ilmasto- ja maaperätyypit valitsemalla lajikkeille sopivimmat kasvuolosuhteet. Gracia de Chilen viinintekijä on ranskalainen Antoine Toublanc. Hänen viinintekofilosofiansa on helppo jakaa ”Joka kerta kun teen viiniä ajattelen kuka sitä nauttii, ja niitä hienoja hetkiä mitä yhdessä jaetaan. Viinini on tehty ihmisille, jotka nauttivat niistä luoden unohtumattomia hetkiä toisilleen.”

Viini on kirkas ja sinertävän punainen. Tuoksu on puhdas ja runsaan hedelmäinen. Lasista nousee mansikkaa, vadelmaa, sekä hiukan mausteisuutta ja nahkaa. Maku on kuiva ja melko täyteläinen. Tanniinit ovat pehmeät. Tämä on tasapainoinen viini, jonka keskipitkä jälkimaku jättää lempeän suutuntuman.

Minkä kanssa?

Celebrado Cabernet Sauvignon 2002 on seurusteluviini, joka sopii niin pastaruokien, juustojen ja kevyempien liharuokienkin kumppaniksi. Viilennettynä noin 14 asteeseen, se toimii myös aromaattisempien kalaruokien kera.

Tarjoile viini hieman viilennettynä n. 14-16 asteisena.

Viiniartikkeli: Sommelier Petri Pellinen/ Ruokala

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja