Cambridgen herttuatar Catherine ei ole tuhlarityttö

Lukemattomissa edustustilaisuuksissa arvosteltavana oleva Cambridgen herttuatar Catherine ei tuhlaile kauneudenhoidossaan, vaan meikkaa itse itsensä ja turvautuu tavalliseen tavaratalokosmetiikkaan.

Cambridgen herttuatar Catherine, 30, herätti prinssi Williamin kanssa naimisiin mennessään huomiota päätöksellään tehdä itse häämeikkinsä. Kate tunnetaankin naisena, jolla sivellin totisesti pysyy kädessä. Catherinen kuninkaallinen ilme ei kuitenkaan synny tuhlaribudjetilla, vaan Daily Mailin mukaan hän tekee kauneusvälineostoksensa kenen tahansa muun kolmekymppisen naisen tavoin tavallisessa lontoolaisessa tavaratalossa. Naisen kolmen anti-age-tuotteen, huulikynän, luomivärin, huulipunan ja kulmavärin sisältäneiden ostosten huhutaan maksaneen 116,50 puntaa, eli hieman alle 150 euroa. Noin 20 euroa tuotteelta on budjetti, jonka ylittämiseen kuninkaallisella olisi varmasti varaa.

Vaikka Kate saisi sormia napsauttamalla apureikseen Iso-Britannian ammattimaisimmat meikkaajat, on hän käynyt myös kuuntelemassa meikkaajien oppeja ilmaiseksi meikkitunneilla tavaratalossa. Edes suurin osa ohi kävelevistä shoppailijoista ei tunnistanut oppia kartuttanutta Katea, jonka turvamiehet olivat vetäytyneet meikkitunnin ajan hillitysti takavasemmalle. Kate paljasti ilmaisen oppitunnin aikana olevansa huolissaan rypyistä ja vanhentumisen merkeistä kasvoissaan.

Vaaleista ja hajanaisista kulmistaan huolestunut kuninkaallinen on löytänyt tavaratalon kauneusammattilaisten avustuksella luottotuotteen, jolla saa . Kate on tyytyväinen nykyiseen ilmeeseensä ja kulmakarvoihinsa, sillä ne kehystävät hänen kasvojaan paremmin ja saavat silmät erottumaan. Kaikkien mieleen tyyli ei kuitenkaan ole, vaan sitä on kritisoitu muun muassa mediassa kamalaksi ja liian raskaaksi hänen kasvoilleen.


Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla.


MTV3 Helmi

Kuvat: Getty Images

Lähde:Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja