Mainos

Caritan suunnitelma: Runeberginkatu

Kokonaan remontoitu talo sijaitsee Töölön sydämessä, aivan Töölön torin naapurissa. Talo on uudenveroinen eikä siksi tarvitse pientä pintaremonttia. Sen sijaan stailaus on paikallaan.

Oletan tähän asuntoon muuttavan perheen, joka on elänyt vilkasta, moniväristä ja rikasta elämää. Tässä vaiheessa perhe voisi haluta jo rauhallisen tyylikästä kotiympäristöä. Rakennan sisustusratkaisuni tältä pohjalta.

Olohuoneeseen kaivataan harmonista lisäväriä. Haluan sisustaa sen muhkealla valkoisella sohvalla ja kahdella nojatuolilla. Huonekalujen taustalle, yhdelle seinälle lisään lämpimän väripinnan. Taustaseinä maalataan ekrulla, kauniin vaaleanruskealla värillä (Tikkurila Symphony G 484). Valitsen huonekaluiksi Ikean valkoisen sohvan ja nojatuolit. Ylellisyyttä olohuoneeseen tuovat itämainen matto ja värikkäät silkkityynyt. Sohvapöytä on tummapuinen, kuten myös kaunis lipasto. Verhoiksi valitsen pitkät, ruskean sävyiset ja runsaskankaiset verhot, joilla voidaan peittää koko ikkuna. Verhot ovat samanlaiset molemmissa ikkunoissa. Ovien ikkunoille tulee laskosverho, joka ei ole kuljettaessa tiellä lattialla.

Ruokahuoneen puolelle tuon korkealaatuista designia Italiasta (Calligaris Vepsäläinen). Ruokapöytä ja tuolit ovat kuin taideteos, joka korostuu kauniin seinäpeilin heijastuksissa. Ne luovat olohuoneeseen ja ruokahuoneeseen klassista ylellisyyden tunnetta.

Makuuhuoneeseen sijoitetaan sänky, joka on pedattu kauniilla "timanteilla" koristelluilla lakanoilla ja kermanvaalealla päiväpeitolla. Kokonaisuus viimeistellään pehmeillä silkkityynyillä (Stockmann). Toisessa makuuhuoneessa asiakas saa käyttää omaa mielikuvitustaan. Siitä huoneesta voi tehdä kirjaston, työhuoneen, harrastushuoneen tai nuoren/lapsen huoneen. Sisustan sen vain pienellä lasikantisella työpöydällä ja työtuolilla sekä lattiavalaisimella.

Pesu- ja saunatilat ovat jo kauniisti remontoitu eivätkä kaipaa muuta kuin muutaman kauniin vedensinisen pyyhkeen väriä ja tunnelmaa antamaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.