Alicia Keys ja Justin Bieber esiintyvät edesmenneen rap-artisti Takeoffin muistotilaisuudessa

Artistit Alicia Keys ja Justin Bieber kunnioittavat rap-artisti Takeoffin muistoa esiintymällä tämän muistotilaisuudessa.

Laulajien Alicia Keysin ja Justin Bieberin odotetaan nousevan lavalle rap-artisti Takeoffin, eli Kirshnik Khari Ballin, muistotilaisuudessa 11. marraskuuta. Takeoff, 28, ammuttiin keilaradalla 1. marraskuuta Houstonissa, Yhdysvalloissa, ja hänet tunnettiin Migos-rap-trion jäsenenä.

Keys esiintyy muistotilaisuudessa 11. marraskuuta klo 12. Jumalanpalvelus pidetään Atlantan State Farm Arenalla, johon mahtuu jopa 20 000 vierasta.

Hautajaisten yksityiskohdat on toistaiseksi pidetty salassa, sillä Keys ja Bieber ovat ainoat esiintyjät, joiden on raportoitu nousevan lavalle.

Liput muistotilaisuuteen myytiin heti loppuun vain hetki sen jälkeen, kun ne tulivat myyntiin 8. marraskuuta. Lisäksi Georgian asukkaille myönnettiin ilmaisia ​​lippuja. Takeoff syntyi Lawrencevillessä, Georgiassa.

Takeoff ammuttiin riidan seurauksena, joka kärjistyi yksityisjuhlissa. Kuolinsyyntutkija kertoi myöhemmin, että rap-artistia oli ammuttu päähän ja vartaloon. Kuolintapa katsottiin murhaksi.

Keys ei ole aiemmin tehnyt suoraa yhteistyötä edesmenneen räppärin kanssa, mutta hän oli mukana Kanye Westin  Donda 2 -albumilla, kuten myös Migos. Bieber on tehnyt Migosin kanssa kappaleen What You See ja Migos oli feattaamassa Bieberin kappaleella Looking for You.

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat