Cardi B:n 2-vuotias tytär sai synttärilahjaksi Birkin-luksuskäsilaukun, jonka saadakseen joutuu jonottamaan – näin räppäri perustelee erikoista ostosta

Suosikkiräppäri Cardi B:n tyttären saama syntymäpäivälahja on hämmentänyt sosiaalisessa mediassa.

Räppäri Cardi B joutui keskelle erikoista kohua, kun hänen Kulture-tyttärensä täytti hiljattain kaksi vuotta. Hänen räppäripuolisonsa Offset julkaisi nimittäin Instagram-tilillään videon, jossa hän avaa Kulturen kanssa tälle hankkimaansa synttärilahjaa. 

Videolla nähdään, kuinka lahjapaketista paljastuu Hermesin ikoninen Birkin-laukku. Näyttelijä Jane Birkinin mukaan nimetty laukku on yli 10 000 euron arvoinen. Laukku on niin himoittu, että sellaisen saadakseen on joutunut jopa jonottamaan. Laukkuja himoitaankin, koska niiden arvo kasvaa jatkuvasti.

– Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, Offset kirjoitti päivityksensä yhteydessä.

Kulture ei kuitenkaan vaikuta olevan järin innoissaan lahjasta. Tyttö ottaa videolla hetkeksi laukun käteensä ja laskee sen nopeasti takaisin laatikkoonsa.

Instagramiin ilmestyikin nopeasti häkeltyneitä kommentteja, joissa hämmästeltiin sitä, miksi 2-vuotias saa syntymäpäivälahjaksi luksuskäsilaukun.

– Eihän hän edes ymmärrä, mikä se on, seuraajat hämmästelivät.

– Yleensä en sekaannu toisten asioihin, mutta mitä hittoa te ajattelitte? Pikku-Kulture ei todella tarvitse tai nähtävästi halua tuota naurettavan kallista laukkua.

Cardi B julkaisikin tapahtuneen jälkeen omalla Instagram-tilillään Stories-osiossa useita videoita, joilla hän selittelee puolisonsa päätöstä ostaa tyttärelle kallis merkkilaukku.

Hän sanoi tietävänsä, että ihmiset hämmästelevät sitä, miksi julkkikset ostavat lapsilleen kalliita koruja ja merkkituotteita, kun lasten odotetaan kuitenkin arvostavan enemmän leluja.

– Mutta juttu on se, että lapset käyvät myös ulkona. He ovat mukana ravintoloissa ja muissa hienoissa paikoissa. Julkkisten lapsia nähdään myös punaisilla matoilla, räppäri sanoo.

– Jos minä lennän ja lapsen isä lentää, niin tekee lapsikin. Ja jos minä pukeudun Chaneliin, sama juttu lasteni kanssa. Kyse ei ole siitä, mistä lapset pitävät. Jos lapset päättäisivät, he liikkuisivat ulkona vaipoissa, hän jatkaa.

– En ole vihainen, että isi osti vauvalle Birkinin. Hän matchaa äidin kanssa, tähti kiteytti.

Äiti ja tytär onkin nähty Cardi B:n Instagram-tilillä usein samanlaisiin asuihin pukeutuneina.

Cardi B, oikealta nimeltään Belcalis Marlenis Almánzar, tunnetaan suorasukaisena tähtenä, joka jakaa sosiaalisessa mediassa paljon materiaalia muun muassa pienen lapsen äitiydestä. Hän on ollut yhdessä tyttärensä isän Offsetin kanssa vuodesta 2017. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja