C Moren MM-kiekkotiimi on täynnä mestareita – kultaleijona Tuomo Ruutu uutena kasvona kivikovaan ryhmään

C Moren asiantuntijatiimi jääkiekon MM-kisoihin on tässä: Ville Nieminen, Karri Kivi, Tero Lehterä, Olli Jokinen ja Tuomo Ruutu heittäytyvät pelille, kun Leijonat suuntaa Slovakian MM-kisoihin 10.-26.5.

Uusi kasvo tiimissä on Tuomo Ruutu, joka oli pelaajana mukana edellisissä Slovakian isännöimissä kisoissa vuonna 2011, kun Suomi voitti maailmanmestaruuden.

Menestystä riittää jokaisella; Stanley Cup -voittaja Ville Nieminen palaa studioon Liigasta tuttujen aisapariensa, nuorten MM-kultavalmentaja Karri Kiven ja vuoden 1995 maailmanmestari Tero Lehterän rinnalle.

Yhdeksänkertainen arvokisamitalisti ja yli 1 200 NHL-ottelun konkari Olli Jokinen tuo lähetyksiin pelaajanäkökulmaa, samoin kuin kuusinkertainen arvokisamitalisti, valmennuspuolellakin jo nuorten MM-kultaa osana U20-valmennustiimiä saavuttanut Ruutu.

– Asiantuntijatiimi koostuu Leijonissa, NHL:ssä ja Liigassa menestystä niittäneistä kiekkopersoonista, jotka ovat kaikki edelleen tiukasti kiinni pelissä. Hieno jengi kasassa, MTV Urheilun ohjelmapäällikkö Markus Autero iloitsee.

– Edessä on taas yksi vuoden hienoimmista pariviikkoisista, kun miljoonat suomalaiset jännittävät Leijonien otteita. Olemme jälleen rakentaneet täyden palvelun kisakokonaisuuden kaikkiin kanaviimme, Autero summaa.

C More on MM-kiekon koti

C More näyttää tuttuun tapaan MM-kiekosta kaikki kisojen 64 ottelua ilman katkoja. C Moren kattavat studiolähetykset, MM-uutiset, huippuhetket, ottelukoosteet ja kisaraportit pitävät ajan tasalla ja viihdyttävät läpi 2,5 viikkoisen turnauksen.

C Moren suoratoistopalvelu cmore.fi tarjoaa kaikki ottelut ja lisäsisällöt – ajasta ja paikasta riippumatta. TV:ssä MM-kiekon pääkanava on C More Sport 1, joka tarjoaa MM-ohjelmaa lähes ympäri vuorokauden. C More Sport 2 esittää valtaosan samaan aikaan pelattavista otteluista.

C Moren pääselostaja on Antero Mertaranta. Selostustiimissä ovat mukana myös Mika Saukkonen, Teppo Laaksonen, Julius Sorjonen ja Mikko Mannonen. Studiota isännöivät Teemu Niikko ja Tomi Tuominen.

Leijonien iholla läpi turnauksen kulkee erikoistoimittaja Jani Uotila ja Leijona-haastatteluista otteluiden yhteydessä vastaa Kasperi Kunnas. Bratislavasta kisatapahtumista raportoi Vesa-Matti Savinen. MM-uutisia juontaa Inka Korhonen.

Studiolähetyksiä on luvassa kaikkien Leijonien otteluiden, pudotuspelien ja muutamien muiden avainotteluiden ympärille. Studiolähetykset käynnistyvät C Morella vähintään 45 minuuttia ennen ottelun alkua ja jälkipelit kestävät puolisen tuntia.

C Moren lähetyksissä kuljetaan siis tiiviisti Leijonien iholla läpi turnauksen, puidaan kiekkomaailman kiinnostavimpia aiheita asiantuntijoiden kesken Mestareiden Pöydässä sekä alustetaan ja perataan otteluiden tapahtumat perusteellisesti.

Alkulohkon otteluiden yhteydessä avataan myös Leijonien elämää sisäpiiristä käsin. Mikko Leppilampi oli mukana Leijonien harjoitusleirillä Helsingissä ja seikkailusta syntyy C Moren lähetyksiin ”Melkein Leijona” -inserttisarja.

Leijonien pelit ja ratkaisuottelut MTV3:lla

MTV3-kanava elää vahvasti mukana MM-kisoissa. Maikkarilla nähdään 12 suoraa ottelua: kaikki Leijonien alkulohkon kamppailut, yksi puolivälierä, välierät ja mitaliottelut.

MTV3-kanavan otteluissa pääselostajana on Mika Saukkonen. Ruotsinkielinen selostus MTV3-kanavan otteluissa toteutetaan yhteistyössä Hufvudstadsbladetin kanssa – selostuksista vastaa Niclas Lönnqvist.

MTVuutiset.fi kisahumussa aamusta yöhön

Verkossa MTVuutiset.fi seuraa MM-kisojen tapahtumia tiiviisti lähes ympäri vuorokauden. Kaikki uutiset, tulosseuranta, huippuhetket, tunnelmat ja taustat löytyvät täältä. MTV Uutiset LIVE seuraa myös tiiviisti kisatapahtumia läpi turnauksen. MTV.fistä on katsottavissa myös kaikki kisojen huippuhetket ja parhaat palat.

Leijonaselostukset Radio Cityssä ja Novalla

Radio City ja Radio Nova välittävät otteluselostukset kaikista Leijonien otteluista. City välittää myös finaalin, riippumatta onko Leijonat vielä turnauksen huipennuksessa mukana. Radiossa selostuksista vastaa J-P Jalo. Asiantuntijoina vuorottelevat Hannu Jortikka ja Veli-Pekka Kautonen.

Lue myös:

    Uusimmat