Bulgur-vehnää

GoGreen Bulguria voit käyttää vaihtoehtona pastalle, riisille tai perunoille. Se sopii myös hyvin salaatin sekaan. Bulguria voit myös käyttää pihveissä tai kasvisruoan täytteenä. Keitettäessä veteen kannatta laittaa mukaan puristettua appelsiinimehua, mausteita tai lientä - näin bulguri saa hyvän lisämaun!

+ Kuidun lähde

+ Proteiinin lähde

Ravintosisältö per 100 g:

Energiaa 1500 kJ/ 360 kcal
Rasvaa 1,5 g
josta tyydyttynyttä 0,2 g
Hiilihydraattia 70 g
josta sokereita 0,8 g
Ravintokuitua 8 g
Proteiinia 13 g
Suolaa 0,05 g
Magnesiumia 164 mg (26%*)
Fosforia 300 mg (43%*)
* % päivän saantisuosituksesta

Valmistus:

Laske 2 dl bulguria ja 4 dl vettä kahta annosta kohden.

1. Kiehauta hiukan suolattu vesi.

2. Lisää bulgur ja anna kiehua hiljalleen kannen alla välillä sekoittaen. Anna kiehua kunnes vesi on haihtunut (n. 8-10 min).

3. Anna seisoa hetken ennen tarjoilua.

Artikkelin tarjoaa: GoGreen

Lue myös:

    Uusimmat