Brysselissä pidettiin miesten seksiorgiat koronasta välittämättä: 25 pidätettiin, riennoissa mukana ollut europarlamentaarikko yritti paeta ikkunasta

Brysselissä poliisi puuttui koronarajoituksia rikkovaan seksiorgiaan, johon osallistui myös europarlamentaarikko, kirjoittaa the Guardian.

Poliisi pidätti kaikkiaan 25 miestä, joiden kerrotaan osallistuneen koronarajoituksia rikkoneeseen kokoontumiseen Belgian pääkaupungissa.

Laiton kokoontuminen tapahtui Brysselin keskustassa poliisiaseman läheisyydessä baarin yläpuolella.

Kun poliisit saapuivat tapahtumapaikalle, moni pidätetyistä oli alasti ja tapahtumapaikalta löydettiin huumausaineita.

25 miehen joukossa oli mediatietojen mukaan diplomaatteja sekä unkarilainen europarlamentaarikko József Szájer, joka yritti paeta virkavaltaa ikkunasta kesken pidätyksen.

Hänen kerrotaan yrittäneen vedota diplomaattiseen koskemattomuuteen pidätyksen yhteydessä.

Euronews kertoo, että Szájer on ilmoittanut jättävänsä työn parlamentissa. Poliisin mukaan miehen hallusta löytyi ekstaasia pidätyksen yhteydessä, mutta Szájer sanoo itse julkilausunnossaan, ettei käyttänyt huumeita.

Europarlamentaarikko József Szájer kuuluu pääministeri Orbanin Fidesz-puolueeseen. Szájer on ollut mukana luomassa kotimaansa kiisteltyä perustuslakia, jota on kritisoitu vihamielisyydestä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä kohtaan. 

Belgiassa on tällä hetkellä voimassa ulkonaliikkumiskielto iltakymmenen ja aamukuuden välillä. Lisäksi yli neljän hengen kokoontumiset on kielletty. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja