Brittimiehen turvakameralle tallentui kutsumaton vieras: "En mene enää ikinä takaisin"

Turvakamera taltioi kutsumattoman vieraan brittimiehen kodissa.

Oltuaan illan pois kotoa eräs brittimies päätti tarkistaa edellisen päivän turvakamerataltioinnin. Hän saikin huomata, että kotona oli käynyt kutsumaton vieras, vieläpä aika karmiva sellainen.

Olohuonetta Englannin Cheshiressa sijaitsevassa kodissa ystävänpäivänä kuvanneen kameran linssin päällä kipitti nimittäin pitkäkoipinen hämähäkki, joka onnistui järkyttämään miehen mielenrauhaa.

"En koskaan enää mene takaisin"

Twitter-käyttäjä @smallthunderdog julkaisi videopätkän karmivasta vieraastaan.

"En ollut kotona eilen illalla, mutta minulla on Canary-kamera – se toimii aika hyvin –, en mene enää ikinä takaisin", mies totesi twiitissään.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Muutaman sekunnin mittaisella videolla voi nähdä, kuinka ruudulle ilmestyy yhtäkkiä hohtavat, pitkät jalat. Aikansa kiivettyään kahdeksanjalkainen kipittäjä putoaa lopulta maahan.

"Muuta pois äkkiä"

Hämähäkkikammoiset Twitter-käyttäjät ovat kauhistuneet videosta, eivätkä vähiten siitä syystä, että pitkäjalkainen hämähäkki hohtaa videolla aavemaisesti.

Suuri osa käyttäjistä suositteli vaatimattomasti koko talon polttamista sen varmistamiseksi, ettei moiseen olentoon tarvitsisi enää törmätä uudelleen.

"Voi luoja. Muuta pois äkkiä." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Mitä hittoa, tuo olento näyttää siltä, että se voisi syödä sinut ja Canary-kamerasi. Myy talo." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Itse asiassa polta se maan tasalle. Polta se vain. Kuka tarvitsee kotia? Se on nyt niiden koti!" Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Ainoa vaihtoehto on polttaa talo maan tasalle."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Hyi hitto! Se on radioaktiivinen!"Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Se voi olla jo missä tahansa. Tekemässä vauvoja. Polta se."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Mirror, Twitter

***

0:43

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja