Brittihovista kantautuu odottamattomia huhuja – Meghanin ja Catherinen välien kerrotaan olevan "läheisemmät kuin koskaan"

8:01
Herttuatar Meghanin kohuhaastattelu paljastaa järkyttäviä yksityiskohtia brittihovista.

Meghanin ja Catherinen kerrotaan lähentyneen merkittävästi Lilibet Dianan syntymän jälkeen.

Kuninkaallisia läheinen lähde kertoo, että herttuattaret Meghan ja Catherine olisivat jättäneet perhedraamat taakseen ja työstävät kertoman mukaan suhdettaan. 

– Meghan ja Kate tulevat itseasiassa toimeen erittäin hyvin ja he ovat olleet useammin yhteydessä. Meghanin ja Katen suhde ei ole koskaan ollut näin läheinen. Ja nyt he ovat läheisempiä kuin koskaan ja työstävät suhdettaan perheidensä vuoksi, lähde kertoo Us Weeklylle.

Lähde kertoo lisäksi, että Meghan ja Catherine olisivat alkaneet pitää enemmän yhteyttä Meghanin ja prinssi Harryn toisen lapsen Lilibet Dianan kesäkuisen syntymän jälkeen.

Herttuattarien huonot välit ovat olleet kansainvälisen huomion kohteena jo useamman vuoden. Jo muutaman vuoden ajan on uutisoitu, että Meghan olisi saanut Catherinen itkemään häidensä alla morsiuslasten pukujen sovituksen yhteydessä vuonna 2018.

Vuoden 2021 alussa Meghan ja Harry antoivat kuuluisan kohuhaastattelunsa toimittaja-juontaja Oprah Winfreylle, jossa Meghan kertoi, että tilanne olisi mennyt toisinpäin, ja Catherine olikin se, joka olisi saanut Meghanin itkemään. Meghan kertoi myös, että Catherine olisi myöhemmin pyytänyt tilannetta anteeksi ja selvittänyt väärinkäsityksen.  

Winfreyn haastattelun jälkeen lähde kertoi, etteivät Meghan ja Catherine olisivat puhuneet toisilleen kokonaiseen vuoteen. Herttuattarien välisen hiljaisuuden kerrotaan johtuvan myös heidän puolisoidensa, prinssiveljesten Harryn ja Williamin riidoista ja välirikosta. Nyt herttuattarien kerrotaan kuitenkin tehneet sovinnon keskenään ja jättäneen menneet vastoinkäymiset taakseen. Lähentymistä on erityisesti auttanut Lilibetin syntymä. 

– He ovat paremmassa tilanteessa ja ovat viestitelleet Lilibetin syntymän jälkeen. He ovat bondailleet sen puolesta, että heillä on kummallakin tytär eivätkä malta odottaa, että serkut tapaisivat toisensa. 

– Kate on ollut paljon enemmän yhteydessä Meghaniin Lilibetin syntymän jälkeen, lähettäen viestejä ja lahjoja ja yrittäen rakentaa suhdetta. 

Lähteet kertovat jopa, että Meghan olisi pyytänyt Catherinea osallistumaan uuteen Netflix-projektiinsa, jossa tuleva kuningatar voisi avata tarkemmin elämäänsä. Dokumentti keskittyisi Catherinen tekemään hyväntekeväisyystyöhön ja siihen, millainen vaikutus hänen suhtautumisellaan ihmisiin on ollut. Catherinen kerrotaan olleen mielissään pyynnöstä. 

– Kate on erittäin otettu, ja se on ollut hyvin positiivista heidän välillään.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja