Thomas Marklen syntymäpäivälahja sai Meghanilta tylyn vastaanoton – pettyneeltä isältä kovia syytöksiä prinssi Harrya kohtaan

8:01
Herttuatar Meghan esitti Oprah Winfreyn haastattelussa järkyttäviä paljastuksia brittihovista - etenkin nämä väitteet kuohuttivat

Herttuatar Meghanin isä Thomas Markle pahastui, kun tytär ei reagoinut mitenkään tämän syntymäpäivälahjaan. Appiukko sanoi suorat sanat myös prinssi Harrysta.

Herttuatar Meghan vietti reilu viikko sitten syntymäpäivään. Vaikka 4. elokuuta täyteen tuli pyöreät 40 vuotta, kerrottiin Yhdysvalloissa asuvan herttuattaren juhlivan matalalla profiililla perheensä kanssa.

Herttuattaren välit lapsuudenperheeseensä eivät ole mutkattomat. Hän on läheinen äitinsä Doria Raglandin kanssa, mutta välit isä Thomas Markleen ja sisarpuoliin ovat olleet jo vuosien ajan viileät.

Kitkeriä lausuntoja toistuvasti lehdistölle asiasta antanut Thomas-isä on kertonut brittilehdistölle muistaneensa kaikesta huolimatta tytärtään tämän merkkipäivänä. Useat tiedotusvälineet ovat kertoneet Marklen lähettäneen ison kukkalähetyksen Los Angelesissa prinssi Harryn ja kahden lapsensa kanssa asuvalle tyttärelleen.

Daily Mail kertoo, että Meghan sai isältään suuren kimpun punaisia ruusuja. Joukossa oli kaksi keltaista ruusua, jotka symboloivat Archieta ja Lilibetiä, joita Markle ei ole vielä koskaan tavannut. Isä on valitellut lehdissä, että lähetys on otettu vastaan kylmäkiskoisesti.

– Toivotin hänelle hyvää syntymäpäivää ja valoisampaa tulevaisuutta, mutta hänestä ei ole kuulunut mitään, 77-vuotias Markle tilittää.

Markle uhkaili aiemmin kesällä Sussexin herttuaparia jopa oikeustoimilla, koska ei ole saanut tavata kertaakaan lapsenlapsiaan. Isän ja tyttären sukset menivät ristiin Meghanin ja Harryn häiden alla keväällä 2018, kun Markle jäi kiinni siitä, että oli lavastanut paparazzikuvia itsestään. Näin ollen hän ei ollut saattamassa tytärtään alttarille, eikä kaksikko ole ilmeisesti sen koommin ollut muutenkaan yhteyksissä.

Markle ei ole vuosien saatossa säästellyt sanojaan tyttärestään puhuessaan, mutta Daily Mailin tuoreessa haastattelussa hän vierittää syytä tulehtuneista väleistä prinssi Harryn harteille.

– Syytän tästä enimmäkseen Harrya. Hänen asenteensa on, että jos katsotkaan paparazzin suuntaan, olet mennyttä, Markle sanoo.

– Olen myös yllättynyt siitä, ettei Harry ole koskaan vaivautunut vierailemaan luonani tai pyytänyt tyttäreni kättä ennen häitä, hän jatkaa vuodatustaan.

Marklen mukaan Harry ja Meghan eivät ole puhuneet hänelle sen koommin, kun hän ei voinut osallistua häihin, koska oli sairaalahoidossa tuolloin.

– Meghan on muuttunut. Hän ei ole enää se tytär, jonka tunsin. Tyttäreni oli paljon rakastavampi ihminen kuin hän on nykyisin, hän sivaltaa myös tytärtään.

Nuorempaa lapsenlastaan hän kertoo kutsuvansa lempinimellä Lili.

– Se on täydellinen nimi hänelle. En pidä Lilibetiä tarpeellisena, Lili on täydellinen, hän arvioi, ja kertoo pelkäävänsä, ettei tule koskaan tapaamaan lapsenlapsiaan, jotka asuvat vain reilun sadan kilometrin päässä hänestä.

– Heitä ei tulisi rankaista Meghanin ja Harryn huonosta käytöksestä. Archie ja Lili ovat pieniä lapsia, eivät politiikkaa tai pelinappuloita. He ovat myös kuninkaallisia ja heillä tulisi olla sen mukaiset oikeudet, Markel jyrähti aiemmin kesällä, jolloin hän ilmoitti myös suunnittelevansa oikeustoimia päästäkseen tapaamaan lapsenlapsiaan.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja