Mainos

Britti-isoäiti odottaa teloitustaan Indonesiassa kirjoittamalla kotiväelleen

Huumeiden salakuljetuksesta Indonesiassa kuolemantuomion saanut britti-isoäiti valmistautuu teloitukseensa kirjoittamalla jäähyväiskirjeitä perheelleen.

Uutistoimisto AP:n mukaan 58-vuotias Lindsay Sandiford sanoo uskovansa teloituspäivän koittavan pian. Hän uskoo päivän olevan entistä lähempänä sen jälkeen, kun seitsemän muuta huumetuomittua teloitettiin viime viikolla.

Hän toteaa brittiläiseen The Mail-lehteen kirjoittamassaan artikkelissa, että hänet saatetaan hakea sellistään vaikka huomenna.

Sandiford kertoo myös miettineensä valmiiksi, mitä hän teloituskomppanian edessä ollessaan aikoo tehdä.

– En anna sitoa silmiäni. En siksi, että olisin niin urhea, vaan siksi etten halua olla piilossa. Haluan heidän katsovan minua, kun he ampuvat, hän kirjoittaa.

Sandifordin mukaan hänen suurin murheensa on se, ettei hän tule koskaan tapaamaan kaksivuotiasta lapsenlastaan, joka syntyi sen jälkeen, kun hänet oli jo pidätetty.

Sandiford tuomittiin kuolemaan Balilla vuonna 2013 huumeiden salakuljetuksesta. Tulli löysi hänen matkalaukustaan arviolta 2,2 miljoonan euron arvosta kokaiinia hänen saapuessaan Balille Thaimaasta vuonna 2012.

Sandiford myönsi syytteet, mutta hän sanoi joutuneensa kiristyksen uhriksi. Hänen mukaansa thaimaalainen huumejärjestö oli uhannut tappaa hänen poikansa, jos hän ei kuljettaisi huumelastin Indonesiaan.

Sandifordin perhe on aloittanut varainkeruukampanjan rahoittaakseen jutun viemisen Indonesian korkeimpaan oikeuteen. Sandiford voi vielä hakea armahdusta myös Indonesian presidentiltä.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.