Britannian pelottavin asuintalo on rakennettu keskelle hautausmaata

Uskaltaisitko asua talossa, jonka puutarha töröttäisi vanhoja patsaita ja hautakiviä? Entäpä haluaisitko viettää vapaa-aikaasi olohuoneessa, jossa on ennen säilytetty ruumiita?

Löydä unelmiesi koti Jokakodin kattavasta asuntohausta!

Eräälle brittiperheelle tällainen järjestely on arkipäivää, sillä Jayne Stead ja hänen kumppaninsa Mike Blatchford ostivat aikoinaan vanhan hautausmaan vartijan asunnon Southamptonista. Kauppaan kuului myös kappeli, ja perheen nykyisessä olohuoneessa on ennen ollut ruumishuone. Talon oston jälkeen pariskunta alkoi muuttaa taloa kolmilapsiselle perheelle sopivaksi asuinpaikaksi esimerkiksi modernisoimalla keittiön nykyaikaiseen kuntoon.

Steadin mukaan perheen päätös muuttaa 1800-luvulla rakennettuun juutalaisten hautuukappelinakin toimineeseen rakennukseen aiheutti hämmennystä epäilevimpien ystävien keskuudessa. Vastoin monien uskomuksia Stead kuitenkin väittää, että talossa on mukava tunnelma.

Perhe osaa myös hyödyntää talonsa kammottavaa ympäristöä hauskalla tavalla – talossa nimittäin järjestettiin tänäkin vuonna lasten halloween-karkelot.

– Olemme järjestäneet monia halloween-juhlia, sillä talomme on täydellinen paikka siihen tarkoitukseen. Kuitenkaan kukaan ei koskaan uskaltautunut ovellemme karkki vai kepponen-kierroksellaan, sillä onhan tämä ainakin tämän kaupungin pelottavin talo, Stead nauraa.

Perheen mukaan talossa ei ole koskaan näkynyt kummituksia, mutta välillä asukkaille on tullut tunne, jonka mukaan he eivät olisi aivan yksinään talossa. Joskus perheen koira on myös haukkunut tyhjälle nurkalle.

Katso kuvat pelottavasta asuintalosta Daily Mailinsivuilta!

MTV3/Jokakoti

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja