Brendan Fraseria jopa huimasi, kun hän riisui roolihahmonsa asun pois: "Täytyi opetella liikkumaan aivan uudella tavalla"

Näyttelijä Brendan Fraserille hänen viimeisin roolityönsä oli ensiluokkainen tilaisuus.

Näyttelijä Brendan Fraser näyttelee viimeisimmässä roolissaan Charlieta The Whale -elokuvassa, jonka ensinäytös oli sunnuntaina 4. syyskuuta Venetsian elokuvajuhlilla. Rooliaan varten Fraser pukeutui proteesipukuun.

Elokuvan ohjaaja Darren Aronofsky kertoi Vanity Fair -lehdelle, että Fraser kantoi noin 22–136 kiloa lisäpainoa kuvausten aikana riippuen kohtauksesta.

Alla olevassa kuvassa vasemmalla on Brendan Fraser roolihahmonaan Charliena elokuvassa The Whale.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. 

– Minun täytyi opetella liikkumaan aivan uudella tavalla. Kehitin lihaksia, joita en tiennyt omistavani. Tunsin jopa huimausta, kun päivän päätteeksi riisuin rooliasuni. Samoin kuin tunnet, jos astut laivasta satamaan täällä Venetsiassa, sellainen aaltoileva tunne, Fraser kertoi juhlissa.

Fraserin mielestä on runollista, että hänen roolihahmonsa kantama trauma ilmenee hänen kehonsa fyysisessä painossa.

– Ja sanon tämän, koska hän opetti minua arvostamaan niitä, joiden kehot ovat samanlaisia. Opin, että sinun täytyy olla valtavan vahva ihminen sekä psyykkisesti että fyysisesti, jotta voit kantaa itsesi. Ja niin Charliekin minusta on, Fraser sanoi.

Näyttelijä kertoi keskiviikkona 31. elokuuta Vanity Fair -lehdelle, että hän oli ennen tämän roolin saamistaan etsinyt roolia, joka opettaisi hänelle, mihin kaikkeen hän pystyykään. Kyseinen rooli oli Fraserin ensimmäinen päärooli sitten vuoden 2013.

–Tämä on ensiluokkainen tilaisuus. Halusin uppoutua siihen. Toiveeni oli, että muuttuisin tunnistamattomaksi, Fraser kertoi.

Elokuvan tapahtumat sijoittuvat 5 päivän ajaksi kokonaan Charlien kotiin, ja se saa ensi-iltansa 9. joulukuuta.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja