Brad Pitt juhli villisti polttareitaan

Näyttelijäkomistus Brad Pitt kumosi juomia kurkkuunsa juhliessaan polttareitaan yhdessä brittiohjaaja Guy Ritchien kanssa.

Tähtipari Brad Pittin ja Angelina Jolien hääpäivää spekuloidaan paljon, mutta mitään tietoa vihkipäivästä ei ole näyttelijöiden toimesta herunut. Nyt The Enquirer -lehti kuitenkin väittää Pittin juhlineen polttareitaan yhdessä ohjaaja Guy Ritchien kanssa. Lehti paljastaa Jolien raivostuneen miehelleen pitkäksi venyneestä juhlinnasta, joka tapahtui Ritchien omistamassa lontoolaispubissa, The Punch Bowlissa.

– The Punch Bowl on meluisa paikka Mayfairin alueella ja Brad vietti suurimman osan ajasta takahuoneessa olutta juoden poikien kanssa... Brad viittasi iltaan jatkuvasti polttareinaan ja hänen viimeisenä hurraa-huutonaan ennen Angelinan viemistä vihille.

Brad kömpi takaisin kotiin aamukuudelta ja Jolie odotti miestään raivosta puhkuen. Lehden mukaan Jolie kertoi Pittille olleensa tästä huolissaan ja syyttäneensä Ritchietä miehensä viekoittelemisesta pahoille teille. Komistus luonnollisesti puolusti ystäväänsä, josta Jolie suuttui entistä enemmän.

– Angelina todella antoi hänen kuulla kunniansa korostaen sitä, että hän itse on rauhoittunut villeistä vuosistaan ja, että heillä on nyt velvollisuuksia. Hänen mielestään Brad käyttäytyi kuin 20-vuotias opiskelijapoika Guyn seurassa. Hän oli niin vihainen, että vapisi raivosta.

The Enquirer kertoo, että Jolie pelkää, ettei Pitt ole vieläkään valmis avioliittoon.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: Celebitchy

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja