Brad Pitt ja Anthony Hopkins avautuivat yllättäen elämänsä kipukohdista: "Tein jotain pahoja asioita"

Brad Pitt ja Anthony Hopkins kävivät avoimen keskustelun kipeistä aiheista antamassaan yhteishaastattelussa.

Näyttelijät Brad Pitt, 55, ja Anthony Hopkins, 81, avautuivat useista elämän kipukohdista harvinaisessa keskustelussa, joka julkaistiin hiljattain Interview Magazine -lehdessä. 

Hollywoodin kestotähdet avautuivat toisilleen haastattelussa kaikesta alkoholin, itkemisen ja virheistä oppimisen väliltä. Eräässä kohtaa keskustelua puhe kääntyi erittäin henkilökohtaisiin tunnepuolen asioihin. 

Pitt muun muassa paljasti, ettei hän ole pystynyt koskaan itkemään kovinkaan helposti. 

– Olen kuuluisa ei-itkijä. Onko se oikea termi? En ole itkenyt noin kahteenkymmeneen vuoteen, ja nyt huomaan vanhemmiten olevani paljon herkistyneempi asioista. Herkistyn lapsistani, ystävistäni, uutisista. Ihan vain liikuttunut. Mielestäni se on hyvä merkki, Pitt pohti. 

Hopkins puolestaan totesi itkevänsä kaikelle mahdolliselle, sillä hän liikuttuu erittäin helposti. 

– Tulet huomaamaan, että kun vanhenet, haluat vain vollottaa. Se ei liity edes suremiseen. Se liittyy elämän mahtavuuteen. 

Kaksikko keskusteli myös alkoholista ja sen vaikutuksista. Pitt muisteli Hopkinsin kertoneen hänelle jättäneensä alkoholin vuonna 1998 heidän kuvatessaan yhdessä elokuvaa Saanko esitellä: Joe Black. Tänä syksynä Pitt itse kertoi lopettaneensa juomisen ja osallistuvansa aktiivisesti AA-kerhon tapaamisiin. 

Hopkins kertoo alkoholin käyttämisen lopettamisen olleen erittäin arvokas päätös hänen elämässään. 

– Tein jotain pahoja asioita. Mutta ne kaikki tapahtuivat syystä, tavalla tai toisella. On outoa katsoa taaksepäin ja miettiä, että "Luoja, teinkö todella tuon kaiken?". Mutta sisälläni on ääni, joka sanoo: "Se on ohi. Tehty. Siirry eteenpäin". 

Lähde: USA Today

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja