Angelina Jolie haluaa muuttaa lastensa kanssa pois Yhdysvalloista – Brad Pitt ei salli

Näyttelijätähti ja elokuvaohjaaja Angelina Jolie on ilmaissut halunsa muuttaa Yhdysvalloista pois. Jolien ja toisen Hollywood-tähden Brad Pittin yhteiset lapset eivät kuitenkaan voi lähteä mukaan.

Hollywoodin entinen tähtipari on jälleen otsikoissa. Angelina Jolie ja Brad Pitt eivät ole päässet yhteisymmärrykseen kuuden lapsensa tulevaisuudesta. Harper`s Bazaar -lehden haastattelussa Jolie kertoo, että haluaisi asua kuuden lapsensa kanssa Yhdysvaltojen ulkopuolella ja nähdä maailmaa. Pitt ei kuitenkaan suostu, että heidän yhteiset lapsensa muuttaisivat Yhdysvaltojen ulkopuolelle.

Jolie aikoo kuitenkin muuttaa ulkomaille, kun parin biologiset lapset, kaksoset Vivienne ja Knox, ovat aikuisia. Parin ensimmäisen biologinen lapsi on nimeltään Shiloh. Heillä on myös kolme adoptoitua lasta: Maddox, Pax ja Zahara.

 Afrikassa asuminen sopisi Jolielle hyvin.

 – Haluan että lapseni kasvavat maailmalla ja löytävät uusia ystäviä. Afrikka on paikka, jonne aioimme perustaa kodin. Jolie kertoi.

Haastattelussa Jolie myös sanoo viime vuosien olleen rankkoja niin fyysisesti, henkisesti kuin emotionaalisesti. Pittistä eroamisen lisäksi Jolie joutui poistattamaan rintansa vuonna 2013. Jolie päätyi raskaaseen päätökseen suvussa kulkevan rintasyöpäriskin takia.

Lähde: CheatSheet

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja