Brad Pitt hehkuttaa Angelina Jolieta: Hienoin valinta elämässäni!

Hollywoodin seuratuimman näyttelijäpariskunnan onni kukoistaa. Brad Pitt pitää Angelina Jolien löytämistä elämänsä hienoimpana valintana.

Brad Pitt ja Angelina Jolie ovat vuosien yhdessäolon jälkeenkin vielä onnensa kukkuloilla. Pitt arvostaa Jolieta suunnattomasti.

– Hienoin ja fiksuin päätös elämässäni on ollut se, että valitsin Angien lasteni äidiksi. Hän on aivan loistava äiti. Olen onnekas, kun minulla on hänet, Pitt kehuu Jolieta.

Perheen perustaminen Jolien kanssa on ollut Pittille taival täynnä yllätyksiä. Komistus ei olisi ikinä uskonut, että suhde lasten kanssa syntyy luontevasti.

– Olin yllättynyt siitä, kuinka automaattista se on. Kaikki tapahtuu vaistomaisesti. Minulla on nykyään niin hyvä itsetunto, että minun on helppo luottaa vaistoihini. Yöllä herää helposti pieneenkin ääneen tarkistamaan, että lapsilla on varmasti kaikki hyvin, Pitt kuvailee.

Näyttelijäpariskunta elää suurperheen arkea. Pittillä ja Joliella on kaiken kaikkiaan kuusi lasta: kymmenvuotias Maddox, seitsemänvuotias Pax, kuusivuotias Zahara, viisivuotias Shiloh sekä kolmevuotiaat kaksoset Vivienne ja Knox. Pitt vakuuttaa pitävänsä kiinni kurista kotona.

– Saatte kyllä sotkea, mutta teidän on siivottava jälkenne kaiken päätteeksi, Pitt kertoo opettavansa lapsiaan.

MTV3/Helmi

Kuva: Splash

Lähde: Contactmusic

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja