Brad Pitt: Avioliittoni oli esittämistä

Näyttelijä Brad Pitt kertoo viimein yksityiskohtia avioelämästään Jennifer Anistonin kanssa.

Suosikkinäyttelijä Brad Pitt tuo julki tosiasiat hänen aikaisemmasta avioliitosta näyttelijä Jennifer Anistonin kanssa Parade-lehden haastattelussa. Hän kertoo olleensa tylsistynyt elämäänsä.

– Elin 90-luvun piiloutuen, vältellen julkisuuden aiheuttamaa hälyä. Aloin kyllästyä itseeni, kun istuin sohvalla, polttelin jointtia ja piilouduin. Aloin tuntemaan oloni pateettiseksi. Se tuli selväksi minulle, että yritin määrätietoisesti etsiä elokuvaa mielenkiintoisesta elämästä, jota en itse elänyt, hän pohtii Parade-lehden haastattelussa.

Pittillä on selvä syy siihen, mistä tämä voisi johtua. Hän alkoi seurustella uuden naisystävänsä Angelina Jolien kanssa suuren mediakohun saattelemana vuonna 2005 juuri Bradin avioeron aikoihin.

– Luulen, että sillä oli jotain tekemistä avioliitostani Jenniferin kanssa. Se, että esittää avioliiton olevan jotain, mitä se ei todellisuudessa ollut, hän lataa.

Asiat ovat kuitenkin paremmin uuden naisystävän, Angelina Jolien, kanssa. -Yksi parhaista asioista, jonka olen ikinä tehnyt, on se, että olen antanut lapsilleni Angien heidän äidikseen. Olen niin onnellinen, että minulla on hänet, hän ylistää pitkäaikaista naisystäväänsä

Jennifer Aniston ja Brad Pitt avioituivat heinäkuussa vuonna 2000.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja