BMW tuo markkinoille seitsemänpaikkaisen 2-sarjan Gran Tourerin

BMW kasvattaa jälleen tarjontaansa uudelle alueelle esittelemällä 2-sarjan Active Tourerin jatkoksi seitsemänpaikkaisen Gran Tourerin. Reilut 20 senttiä Active Toureria pidempi malli tarjoaa huomattavasti enemmän tavaratilaa ja valinnaisena kolmannen penkkirivin.

Perusmuodossaan viisipaikkaisena tavaratilan koko vaihtelee 645-805 litran välillä takapenkin asemoinnista riippuen. Penkit taittamalla tilaa on tarjolla 1 905 litraa. Muunneltavuutta parantaa keskirivin 40:20:40 suhteessa taittuvat istuimet. Valinnainen kolmas penkkirivi taittuu kokonaan tavaratilan pinnan alle, kun sille ei ole käyttöä.

Mallistosta löytyy Active Tourerista tuttuja moottorivaihtoehtoja. Tarjolla on viisi hiljattain esiteltyä kolme- ja nelisylinteristä turbomoottoria, joiden teholukemat ovat välillä 85 kW - 141 kW (116 hv - 192 hv). Kulutuslukemat ovat 3,9-6,4 l/100km, mitkä vastaavat hiilidioksidipäästöinä 104-149 g/km. Mallistosta löytyy heti alusta alkaen myös nelivetoversio.

Perusmallin lisäksi tarjolla BMW:lle tuttuun tapaan neljä varusteversiota: Business, Sport, Luxury ja M-Sport. Näiden lisäksi myös erilliselta lisävarustelistalta löytyy kattava valikoima varusteita erilaisiin tarpeisiin.

Suomeen uusi BMW 2-sarjan Gran Tourer tulee kesäkuun alussa, ja sen hinnat alkavat 33 582 eurosta.

Lue myös:

    Uusimmat