Blogihelmiä: Rakastanko häntä?

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla!

Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Yksi sokea rotta

"Mietin nyt itseäni. Tiedän oikeastaan, että Misteristä välitän paljon, tosi tosi paljon… Ehkä jopa rakastan. Mutta uskallanko minä enää, voinko luottaa siihen, että hän oikeasti haluaa olla kanssani? Vaikka olenkin tavannut toisen miehen, niin ei ole päivääkään, kun en ajattelisi Misteriä. Hän on alitajunnassani koko ajan. Joka hetki.

Mitä ihmettä teen?"

Helmen Keventäjät -blogi

"Mistä tietää, että kesä on ohi? Työkaverit palaavat töihin ja useampi aloittaa keveämpää syömistä lomien päätyttyä. Yöt ja aamut on myös paljon vilposempia jo. Meillä on töissä kauhea buumi nyt hiilareiden vähentämisestä. Moni lisää kasviksia ja miettii syömisiään."

Stilissima

"Hyvästä riittää moneksi ja huonosta ei mihinkään. Vanha sananlasku on oikeassa myös, kun tarkastellaan pukukokoelmia. Hyvin suunnitellut puvut sopivat monelle vartalolle, moneen tilaisuuteen ja ovat tarpeeksi ajattomia ollen kuitenkin tarpeellisen paljon ajan hengessä mukana. Kuten olen tuhannesti jo varmaan jauhanut, niin suunnittelijan työ ei ole varmastikaan erityisen helppoa."

Aikuisen naisen päiväkirja

"Minunkin pitäisi onnistua rakastua ja ehkä löytää uusi suhde. Uudet lukijat eivät tiedä sitä, että minusta on tullut tänä kesänä kuuttakymppiä lähentelevä, tuore sinkku. Luin kyllä hiljattain jostain, että ikää ei kannattaisi mainita, mutta jos on lähempänä kuuttakymppiä kuin viitäkymppiä, niin mitä silloin pitäisi tehdä? Harva taitaa mieltää yli nelikymppistäkään enää sinkuksi, vaan hän on joko eronnut, leski tai vanhapiika – sinkku sanana kun kuuluu nuoremmille."

Sopivassa suhteessa - muiden kanssa

"Puhun nimittäin henkisesti täysin munattomista miehistä, jotka suoraan äidin helmoista muuttavat ensimmäiseen avo- tai avioliittoon. Ottavat todennäköisesti hieman dominoivan eukon jotta tuntevat olonsa turvalliseksi – kotonakin kun totuttiin siihen, että äiti komentaa.

No, vaimollahan on henkisesti huomattavasti suuremmat pallit ja se ärsyyntyy suhteellisen pian lesepussimieheensä, joka ensimmäisten vuosien jälkeen kadottaa ne vähätkin omat ajatuksensa. Lesepussimies tekee niin kuin vaimo komentaa ja on aina samaa mieltä kaikista asioista. Lesepussimies näyttelee jumaloivansa vaimoaan vaikka tosiasiassa kyttää työpaikan piikkiin nettipornoa, jossa esiintyy hieman alle täysi-ikäisiä ihmiskaupan uhreja."


MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock (Kuvan henkilöt eivät liity juttuun.)

Lue myös:

    Uusimmat