Blogihelmiä: Ensikohtaaminen on merkitsevin

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla!

Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Yksi sokea rotta

"Kun asiat menevät hyvin, ei ole kirjoitettavaa. Ei ole pohdinnan aiheita yötä päivää mieltä häiritsemässä. On se hetki, kun voi vain nauttia kaikesta hyvästä, mitä elämässä on. Ajattelin nyt kuitenkin kirjoittaa jotain. Ja koska kirjoitukseni useimmiten liittyvät Misteriin, liittyvät ne myös tällä kertaa.

Muistelin ensi hetkeä, kun kohtasimme. Ensikohtaaminen on se hetki, joka vaikuttaa mielestäni siihen, haluaako vielä tavata uudelleen, onko toinen tarpeeksi mielenkiintoinen, että haluat tutustua häneen ja tietää enemmän ihmisestä..."

Stilissima

"”Olenko hääfriikki, kun jo nyt tulen kokeilemaan hääpukuja ensi vuodelle?” kysyi hieman jännittynyt morsian. Et ole, olet oikein hyvässä ajassa. Hääpukua kuuluu tulla katsomaan silloin, kun ajatus sen hankkimisesta tuntuu hyvältä. Nyt jos saisin hoputtaa hiukan, niin hoputtaisin alkutalven morsiamia jo kaupoille!"

Sopivassa suhteessa - muiden kanssa

"Se, että ollaan pariskunta, ei tarkoita sitä, ettei yksilöitä ole enää olemassa. Ärsyttää joutua jonkun juuri avovaimo-tittelin saaneen naisen imuun, kun se toisella sorkalla leikkaa miehen ex-akan ompelemia kukkaverhoja silpuksi ja toisella avaa netissä yhteistä säästötiliä (jonne avovaimon ei tarvitse kuitenkaan laittaa yhtä paljoa rahaa, sillä kaikki, mitä mies tallettaa, hän tallettaa naisenkin puolesta).

Puhelimiin hankitaan sellainen käyttöliittymä, että voidaan puhua keskenään ilmaiseksi. Sillä, että kaikilla muilla tutuilla on kilpailijan liittymä johon maksaa sitten soittaa, ei ole merkitystä. Koska kyllähän avovaimon pitää saada työpäivän mittaan soittaa ainakin kuusi kertaa, koska iltaisin ja viikonloppuisin ei ehdi puhua kuitenkaan tarpeeksi. Niistä yhteisistä asioista."


MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja