Beyoncén näyttävä tyyli

Laulajatar Beyoncén tyyli on rohkea, naisellinen ja seksikäs. Tähti suosii pukeutumisessaan minilinjaisia mekkoja, kimalletta ja paljetteja. Beyoncé on kertonut, että hän saa apua henkilökohtaiselta stylisti-tiimiltään jokaista asukokonaisuuttaan varten.




Beyoncé edusti tammikuun alussa Notorious-elokuvan ensi-illassa vihreässä mekossa. Donna Karanin malliston mekko sopi hyvin tähden kauniiseen ihonväriin. Beyoncén vaatteissa on aina hieman säihkettä mukana: tällä kertaa kengissä ja huivissa.

Bet Awardseissa Beyoncé ihastutti Balmain-merkin monivärisessä paljettimekossa. Samaa tyyliä toistavat korkokengät olivat tässä asukokonaisuudessa hieman liikaa: yksinkertaisemmat kengät rauhoittaisivat kokonaisuutta.

Seventeen-teinilehti nosti Beyoncén vuoden 2008 tyyli-ikoniksi. Tähti edusti lehden tapahtumassa Jean Paul Gaultierin tyylikkäässä cocktail-mekossa. Beyoncélla oli jalassaan pelkistetyt sandaalit. Mekon punainen väri toistui sekä sormen- että varpaankynsissä.

Presidentti Barack Obaman virkaanastumisjuhlassa Beyoncé oli pukeutunut ruskeaan paljetein koristeltuun takkiin sekä nahkahousuihin. Tällä kertaa Beyoncélla oli sliipattu ponnarikampaus vallattoman kiharapilven sijaan.

The Cinema Societyn tapahtumassa Beyoncélla oli yllään musta paljettiminimekko, jonka jujuna oli näyttävä laahus. Mekko oli jälleen Balmainin mallistosta.

Vuoden 2008 Grammy-juhlissa Beyoncélla oli yllään unelmankevyt Elie Saabin iltapuku. Hopean ja vaaleansinisen yhdistelmä on toimiva. Myös Beyoncén korvakorut ja rannekoru toistivat hopean sävyjä.

Koonnut: MTV3/Helmi

Kuvat: Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat