Beyoncé-fanit raivostuivat viraalivideosta – NBA-joukkueen omistajan vaimo sulki Instagram-tilinsä vihakommenttien vuoksi

0:57
Beyoncé ja Jay-Z yllättivät julkaisemalla yhteisen albumin viime vuonna.

Beyoncé-fanit suuttuivat pahan kerran Twitterissä levinneestä videosta.

NBA-koripallosarjan finaalit ovat kovassa vauhdissa ja katsomot ovat olleet jälleen täynä tähtiloistoa. Musiikkimaailman megapari Beyoncén ja Jay-Z:n vierailusta finaalisarjan kolmanteen otteluun seurasi yllättävä lieveilmiö.

Twitterissä alkoi ottelun aikana levitä video, jossa Jay-Z nähdään juttelemassa tuntemattoman naisen kanssa. Nainen puhuu räppärille nojaten Jay-Z:n vieressä istuvan Beyoncén yli. Beyoncé ei videolla näytä ollenkaan innostuneelta aviomiehensä saamasta huomiosta ja video lähti leviämään.

Myöhemmin selvisi, että JayZ:lle jutellut nainen on finaalisarjassa pelaavan Golden State Warriors -joukkueen omistajan vaimo Nicole Curran. Kuningattareksikin kutsutun Beyoncén fanit päättivät hyökätä Curranin kimppuun sosiaalisessa mediassa.

Curran kertoi ESPN:lle, että ei ajatellut lyhyen rupattelun oleva ongelma ennen kuin hän katsoi sosiaalisen median tilejään. Warriorsin omistajan vaimon mukaan hän oli saanut ilkeitä kommentteja sekä tappouhkauksia läpi ottelun jälkeisen yön, minkä seurauksena hän päätyi sulkemaan Instagram-tilinsä.

Hän avasi samalla, mistä hän ja Jay-Z puhuivat. Curranin mukaan hän kysyi miljardööriräppäriltä, mitä tämä haluaisi juoda pelin aikana.

– Siinä ei ollut mitään vihanomaista. Koitin vain olla hyvä emäntä. En ole koskaan kokenut nettikiusaamista tällä tasolla. En voi uskoa, että pelaajamme joutuvat käymään tätä läpi, että lapset käyvät läpi tämmöistä, Curran kommentoi.

Myrskyn silmään videon myötä joutunut Curran vakuutteli, että hänellä ja Beyoncélla ei ole riitaa keskenään. Hänen mukaansa Beyoncé ja Jay-Z ovat olleet heidän vieraitaan Warriorsin otteluissa kolme tai neljä kertaa.

Lähde: Fox News

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja