Beverly Hillsin täydelliset naiset -ohjelmasta tuttu Erika Jayne eroaa 81-vuotiaasta miljonäärimiehestään

First look: Beverly Hillsin täydelliset naiset 2:33
Viime kauden traileri.

Beverly Hillsin täydelliset naiset -ohjelmasta tuttu laulajatähti Erika Girard, 49, eroaa.

Ylenpalttisesta elämäntavastaan tunnettu realitytähti ja artisti Erika Girardi taiteilijanimeltään Erika Jayne ja lakimies Thomas Girardi, 81, eroavat 21 vuoden avioliiton jälkeen.

– Pitkän harkinnan jälkeen olen päättänyt lopettaa avioliittoni Tom Girardin kanssa. Tätä askelta ei ole otettu helposti tai kevyesti. Minulla on rakkautta ja kunnioitusta Tomia kohtaan vuosistamme ja elämästä, jonka rakensimme yhdessä, People-lehden saamassa tiedotteessa kerrotaan.

Lopuksi tosi-tv-tähti toivoo saavansa yksityisyyttä tilanteen keskellä.

Pari tapasi toisensa aikoinaan Erikan työskennellessä tarjoilijana ravintolassa, johon Tom tuli syömään. Suhde alkoi ystävyydestä ja vuonna 1999 pari avioitui samassa ravintolassa, jossa he tapasivat.

Tom on kuuluisa asianajaja, jonka työ on innoittanut muun muassa Erin Brockovich -elokuvan käsikirjoitukseen.

Vuosien aikana pari on kohdannut usein kritiikkiä 32 vuoden ikäeronsa vuoksi. Erika on kommentoinut suhdetta RHOB-sarjassa.

– Olen käsitellyt tätä asia aina. Nuorempi nainen, joka avioitui varakkaan vanhan miehen kanssa. Olen kyllästynyt puolustelemaan 20 vuoden avioliittoani. Mene tekemään 20 vuoden avioliitto ja tule sitten avautumaan minulle siitä, tähti puhui tosi-tv-ohjelmassa aiemmin.

Lähde: People.

The Real Housewives of Beverly Hills -sarja katsottavissa C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat