Beverly Hills -tähti Shannen Doherty sai murheellisia uutisia: "Syöpä tuli takaisin"

Beverly Hills 90210- ja Siskoni on noita -sarjoista tuttu näyttelijä Shannen Dohertyn syöpä on uusiutunut.

90-luvun hittisarjasta tunnettu Shannen Doherty sairastui syöpään helmikuussa 2015. Kaksi vuotta myöhemmin hän kommentoi hoitojen päättymisestä ja kertoi voivansa hyvin.

Tiistaina tähti kuitenkin kertoi murheellisia uutisia ABC:n Good Morning America -ohjelmassa. Doherty kertoo sairastuneensa uudelleen.

– Tulemme tietämään päivien tai viikon sisällä, että syöpäni on levinnyt neljännelle tasolle. Syöpä tuli takaisin, Doherty kertoo haastattelussa kyyneleet silmissä.

Näyttelijä työskenteli hiljattain Beverly Hills 90210 -sarjan pohjalta tehdyssä uudessa minisarjassa. Nainen oli samaan aikaan saanut tietää syövän uusiutumisesta. Doherty päätti tuolloin olla kertomatta työkavereilleen tilanteestaan.

– Minulla oli tilanteita, jolloin ajattelin, etten pysty tähän. Brian (Austin Green) oli ainoa, joka tiesi siitä. Hän oli tukenani.

Haastattelussa Doherty kertoo myös ikävästä oikeustaistelusta, mikä hänellä on vakuutusyhtiönsä kanssa.

Lähde: ABC. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja