Syöpää sairastava Beverly Hills -tähti näyttäytyi faneille – nuutunut olemus järkyttää

Rintasyöpään sairastunut Shannen Doherty näytti väsyneeltä fanitapaamisessa sunnuntaina.

Beverly Hills 90210 ja Siskoni on noita -menestyssarjoista tutuksi tullut Shannen Doherty, 45, näyttäytyi Sydneyssa sunnuntaina tilaisuudessa, jossa fanit saivat tulla tervehtimään idoleitaan.

Dohertylla diagnosoitiin rintasyöpä viime vuonna. Hän kertoi sairaudestaan elokuussa.

Fanitapaamiseen näyttelijä saapui mustassa villapaidassa, farkuissa ja biker-bootseissa. Tähti tervehti yleisöä innokkaasti, mutta hänen uupunut olemuksensa ei jäänyt huomaamatta.

Tilaisuudessa hän muisteli hittisarjojaan ja näyttelemistään. Hän myös kertoi toivovansa, että voisi yhdistää jälleen voimansa Siskoni on noita -sarjan tähtien Alyssa Milanon ja Holly Marie Combsin kanssa ja samalla mahdollisesti tarjota ohjelman faneille ”päätöksen”.

Sairauden kanssa kamppaileva tähti avautui sairaudestaan helmikuussa Dr. Oz -ohjelmassa Yhdysvalloissa. Tuolloin hän kertoi, että kasvain oli yhä hänen rinnassaan, mutta tähti oli päättänyt, että menisi leikkaukseen. Haastattelun aikaan Doherty ei vielä ollut päättänyt, millaiseen leikkaukseen hän tulisi päätymään.

Ennen leikkausta kasvainta oli koetettu pienentää lääkehoidoilla.

Tähti kertoi samalla, ettei hänen enää ole mahdollista saada lapsia hoitojensa takia.

– Olen 44-vuotias ja minä ja mieheni halusimme lapsia, tähti sanoi haastattelussa.

Dohertyn syöpä paljastui, kun tähti nosti syytteen tilitoimistoaan vastaan syyttäen yritystä epärehellisestä toiminnasta.

Näyttelijän mukaan lääkärit kertoivat hänelle taudin löydyttyä, että aiemmin aloitetut hoidot olisivat voineet estää syövän etenemisen.

Dohertyn mukaan hänen sittemmin entinen tilitoimistonsa laiminlöi sairausvakuutusmaksut vuonna 2014, joten vakuutus lopetettiin. Tästä johtuen näyttelijä pääsi lääkärikäynnille syöpätarkastuksiin vasta maaliskuussa.

Myös näyttelijän aviomies, valokuvaaja Kurt Iswarienko on haastanut tilitoimiston oikeuteen syyttäen firmaa pariskunnan varojen väärinkäytöstä ja taloudellisiin vaikeuksiin joutumisesta.

Tilitoimisto ilmaisi pahoittelunsa Dohertyn sairastumisen puolesta, mutta ilmoitti puolustautuvansa kaikki syytteitä vastaan.

Shannen Doherty on sittemmin kannustanut naisia tarkastuttamaan rintansa mahdollisimman nopeasti.

Lue myös:

    Uusimmat