Bentleyn maasturiin tarjolla poskettoman kallis lisävaruste

Bentley tarjoaa uuteen maasturiinsa todennäköisesti maailman kalleinta lisävarustetta.

Oletko harkinnut uuden Bentley Bentaygan ostamista? Jarrutteleeko ostopäätöstä huoli siitä, ettei maailman kallein katumaasturi ole kuitenkaan riittävän hienostunut tai ylellinen? 

Mikäli vastasit molempiin kysymyksiin kyllä, kannattaa lisävarustelistalta ruksia kello, joka takuulla saa karvalakkimallin Bentaygalla ajavan naapurisi vihreäksi kateudesta. 

Kojelautaan asennettava Breitling Mulliner Tourbillon -kello valmistetaan tilaustyönä. Kello tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti joko valko- tai ruusukullasta. Kellotaulun, jota koristaa myös kahdeksan timanttia, saa helmiäisvalkoisena tai eebenpuun mustana. 

Brittiläistä luksusautovalmistajaa lähellä olevat lähteet ovat arvioineet kellon hinnaksi noin 150 000 puntaa eli päräyttävät yli 200 000 euroa. 

Mikäli rahatilanteesi ei ole paras mahdollinen, etkä pysty perustelemaan itsellesi, puolisollesi tai pankinjohtajalle, miksi tarvitset uuteen autoosi suurin piirtein toisen Bentleyn hintaisen kellon, niin älä huoli. Myös Bentaygan perusmallissa on nimittäin mukana Breitlingin valmistama kello, joka sekin lienee arvokkaampi kuin tavallisille kuolevaisille suunnatut henkilöautot.

Lue myös:

    Uusimmat