Benjamin Peltonen muistelee artistiuransa ristiriitaista alkua: "Sehän oli todella feikkiä kaikki"

1:13
Katso videolta: kuinka Benjamin Peltonen päätyi muuttamaan suuntaansa artistina?

Benjamin Peltonen muistelee Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman ensimmäisessä jaksossa artistiuransa alkua.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa mukana nähtävä artisti Benjamin Peltonen on yksi ensimmäisistä suomalaisista, joka nousi aikoinaan julkisuuteen Instagramin kautta. Peltonen muistelee TTK:n ensimmäisessä jaksossa olleensa noin 15-vuotias, kun Instagram syntyi. 

Tuohon aikaan puhelimien kameroiden laatu oli kovin eri kuin tänä päivänä, joten Peltonen ja hänen ystävänsä ottivat Instagramissa julkaisemansa kuvat järjestelmäkameralla, erottuen näin ollen muusta joukosta laadullaan. 

Vaikka Peltonen keräsi pian suosiota Instagramin kautta, oli hänen suurin unelmansa olla artisti, sillä hän oli lapsesta lähtien rakastanut esiintymistä. Vuonna 2015 hän julkaisikin ensimmäisen kappaleensa Underdogs

– Se oli sitä aikaa, kun halusin olla Suomen Justin Bieber.

Tuolloin Peltonen lauloi englanniksi, eikä suomen kieli tullut kyseeseenkään. Hän kuvailee, että aluksi artistius lähti rullaamaan hyvin liikkeelle, mutta seinä tuli pian vastaan. 

– En itse kirjoittanut niitä biisejä, lauloin tytöistä ja tein musavideoita, missä olin naisen kanssa pussailemassa. Sitten luonnollisesti, niinkuin ihmiset varmaan tietävät, niin sehän oli todella feikkiä kaikki. 

Yllä olevalla videolla Benjamin Peltonen kertoo, mikä sai hänet muuttamaan suuntaansa artistina.

Tanssii Tähtien Kanssa -livelähetykset alkaavat su 4.9. klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja