BB-voittaja Reeon sanomiset keräsivät kritiikkiä somessa – näin hän kommentoi talossa kytenyttä kiusaamiskohua

BB-Reeo ottaa kantaa kiusaamiskohuun 0:46
BB-Reeo ottaa kantaa kiusaamiskohuun

BB-kausi huipentui sunnuntaina Reeon voittoon.

Nelosen Big Brother Suomi-ohjelman 12 viikkoa kestänyt tuotantokausi huipentui sunnuntaina 27. marraskuuta Reeon, 49, voittoon. 30 000 euroa rikkaampana talosta ulos astellut mies kuvailee tunnelmiaan MTV Uutisille sanoen, että "voittajan on helppo hymyillä".

– Kolme kuukautta tuossa laitoksessa lusittiin, ja kun voittajana kävelee ulos, niin ei sitä voi kun hymyillä, hän toteaa.

Reeon mukaan hänellä ei ole vielä tarkkaa ajatusta siitä, mihin hän tulee voittopottinsa käyttämään. Takaraivossa kytee kuitenkin jo ajatus perheen lomamatkasta sekä edessä siintävistä 50-vuotisjuhlista.

Reeo pääsi heti BB-talosta poistuttuaan tapaamaan siskonsa, veljensä ja puolisonsa. Lapsensa hän kertoo tapaavansa myöhemmin maanantaina. Mies sanoo perheensä tukeneen täysillä hänen Big Brother -matkaansa.

– Toinen [lapseni] sanoikin, että mene sinne sitten ja voita koko homma. Näin tehtiin kun pyydettiin, hän sanoo ja lisää olevansa kiitollinen puolisolleen siitä, että tämä on pyörittänyt heidän lapsiperhearkeaan viimeiset kolme kuukautta.

Reeo kertoo, ettei hän ole vielä liiemmin pohtinut sitä, tuleeko hän jäämään Big Brotherin jälkeen julkisuuteen. Hän toteaa, ettei asia ole välttämättä edes hänestä itsestään kiinni.

– Jos on duunia tai muuta siltä puolelta, niin ei se minua haittakaan, hän summaa.

Yleisö äänesti Reeon Big Brother -voittajaksi, mutta kaikkia hänen BB-talossa sanomiaan asioita ei katsottu ulkomaailmassa hyvällä. Netin keskustelupalstoilla kritisoitiin muun muassa sitä, kun Reeo kutsui talosta ensimmäisten joukossa häädettyä Pirkkaa, 34, pullukaksi.

Pullukka-kommentti nousi esiin myös sunnuntaina esitetyssä BB-finaalilähetyksessä, kun ohjelman juontaja Janni Hussi tiedusteli yleisössä istuneelta Pirkalta, kenen puolesta hän liputtaa voiton suhteen.

– Reeo haukkui minua pullukaksi, joten mennään enemmän sinne Lauran ja Mian suuntaan, hän sanoi.

Miten Reeo kommentoi asiaa? Katso yllä olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat