BB-Andyn Applepie – Julkkis-BB herkkumenulla kruunaat finaali-illan

Suomen ensimmäinen Julkkis Big Brother -kausi on vääjäämättä finaalissa, joten pöytä koreaksi juhlan kunniaksi. Ketkä asukkaista ovat sinun suosikkejasi? Fanita ja kokkaa oman suosikkisi mukaan nimettyjä herkkuja.

BB-Andyn Applepie

Ancy McCoy on pitkän linjan muusikko, joka on tullut tunnetuksi Hanoi Rocks -yhtyeen kitaristina. Andyn faneille suositamme periamerikkalaista omenapiirakkaa. Klikkaa reseptin nimeä, niin pääset ohjeisiin.

BB-Nikon Pinkki Prinsessakakku

BB-talon aiemmilta kausilta ja Viidakon tähtöset -sarjasta tunnetuksi tullut Niko oli onnellinen, kun sai viettää BB-talossa omia vaaleanpunaisia syntymäpäiviään. Fanita Nikoa leipomalla pinkkiä prinsessakakkua. Klikkaan reseptin nimeä, niin pääset ohjeisiin.

Saran Smoothie

Vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi on kiireinen kuvausten, näytösten, messujen ja edustustilaisuuksien välissä laukatessaan. Niinpä omistimme hänelle virkistävän smoothien. Klikkaan reseptin nimestä ohjeisiin.

Johannan Kinkkupiirakka

Vuoden 2011 Miss XL Johanna Salminen on kunnostautunut BB-talon keittäjättärenä ja hän on tuttu näky häärimässä ruoanlaittohommissa. Fanita Johannaa ja leivo kätevän emännän kinkkupiirakka! Klikkaan reseptin nimestä ohjeisiin.

Jorin Club Sandwich

Taikuri ja viihdealan yrittäjä Jori Kopponen arvostaisi varmasti Club Sandwichia, tuota ravintolaklassikkoa, joka sopii oivalliseksi yöpalaksi – ja vaikka punaviinin kaveriksi. Klikkaa reseptin nimestä ohjeisiin!

Anun Samppanjabileet

Julkkiskaunotar Anu Saagimin mielestä bileet eivät ole kunnon bileet, ellei niissä saada samppanjaa. Tässä muutama herkullisen hyvä samppanjasuositus syksylle 2013, jos haluat pitää oikein hienot bileet!

Louis Roederer Premier Brut. Sopii alkumaljoiksi tai aperitiiviksi, myös kanan ja kalkkunan kanssa!

Bollinger Special Cuvée. Tätä voi nautiskella erittäin juhlavissa tunnelmissa.

Claudian Charlotta-kakku

Selvännäkijä Claudia Eve on suurperheen äiti ja räväkkä lady. Fanita Claudiaa ja leivo makea Charlotta-kakku, klikkaa reseptin nimestä ohjeisiin.

Eskon Pastasalaatti

Esko Eerikäinen, tuo Hunksien Hunksi ja viihdyttäjä, ansaitsee herkullisen maukkaan pastasalaatin, joka pitää miehen tiellä. Klikkaa reseptin nimestä ohjeisiin.

Tepon Kevyt mango-mustikkayllätys

Jos joku on varmaa niin se, että Hunksit – nykyiset ja entiset – ovat rahkojen ja keveiden sekä terveellisten ruokien ystäviä. Klikkaa reseptin nimestä ohjeisiin ja herkuttele kevyemmin!

Aleksin Limesitruunadrinkki

Helsinkiläinen Aleks Vehkala on Mr Gay Finland 2013, ja hän viihtyy yöelämässä! Kevyet ja viilentävät drinkit ovat tervetulleita kuumaan finaali-iltaan. Klikkaa reseptin nimestä ohjeisiin.

Mariannen Uhkeat kuppikakut

Kauneus- ja media-alan sekatyöläinen Marianne Kallio viettää arkensa kuvauksissa, treenaten ja erilaisten kauneusalan töiden parissa. Silikoneistaan ylpeä julkkis saa finaali-illaksi hänelle nimikoidut uhkeat kuppikakut.

Susannan Kanasalaatti

Näyttelijä Susanna Indrénille on omistettu tämä broilerilla höystetty feta-ananassalaatti, joka on ruokaisa ja kuitenkin kevyt. Klikkaa reseptin nimestä ohjeisiin.

Kain Ehkä otin, ehkä en

Seiskasta tuttu Matti Nykäsen luottotoimittaja Kai Merilälle päätimme nimikoida omat alkoholittomat appelsiinidrinkit. Näitä kun ottaa, niin ei aamulla kivistä päätä, eikä tarvitse miettiä, että mitä tuli tehtyä.

Anne-Marin Eksoottinen lammaskebab jugurttikastikkeella

Matkaoppaat ohjelmasta tuttu Anne-Mari on reissannut Turkissa, joten hänelle omistamme tietysti kebab-reseptin. Klikkaa reseptin nimestä ohjeet auki.

Susannan Cocktailkääröt

Susanna Ingerttilä on mutkaton nainen, joten Susannan helpot cocktailrullat sopivat hyvin suupaloiksi. Ne voi myös tarjoilla seisovasta pöydästä.

Daisyn Nauravat Nakit

BB-talon koira-asukas Daisy tuli taloon omistajansa Susannan kanssa. Se on rodultaan terhakka jackrussellinterrieri, ja arvostaa taatusti nauravia nakkeja.

Suomen ensimmäinen Julkkis Big Brother huipentuu finaaliin sunnuntaina 13.10.2013 klo 21.00 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat