Kokkaavat kaksoset, Food By Twins -ruokablogin Noora ja Petra vinkkaavat ohjeen helppoon kylmäsavulohimoussekakkuun, joka sopii vaikka vuodenvaihteen juhlapöytään.
Food By Twins -ruokablogin Noora ja Petra Väänänen ovat aiemmin vinkanneet muun muassa herkullisen ja helpon skagen-perunapellin ohjeen.
Nyt kokkaavat kaksoset paljastavat luotto-ohjeensa helppoon suolaiseen lohikakkuun. Tästä kylmäsavulohimoussekakun ohjeesta tuli marras-joulukuussa viraalihitti.
– Kylmäsavulohimoussekakku on meidän perheen ehdoton jouluherkku. Tämä kermaisen kuohkea ja täyteläinen klassikko on kulkenut mukana jo vuosikymmenten ajan, sillä äiti valmistaa sen joka ikinen joulu samalla reseptillä.
Lue myös: Helppo tapa tehdä fetapiirakoita! Nooran ja Petran näppärä ohje
Luotto-ohje peräisin 1980-luvulta
Kylmäsavulohimoussekakku sopii mainiosti myös uudenvuoden juhlapöytään. Nooran ja Petran mukaan resepti juontaa juurensa aina 1980-luvun Pirkka-lehdestä saakka.
– Se on siitä lähtien ollut varma hitti niin perheen kuin vieraidenkin keskuudessa. Nauti sellaisenaan tai esimerkiksi karjalanpiirakoiden tai saaristolaisleivän kaverina.
Nappaa ohje: Kylmäsavulohimoussekakku
Lue myös: Nooran ja Petran superhelppo skagenpelti: "Ripaus luksusta ilman monimutkaisia valmistusvaiheita"
Katso myös: Näin avaat kuohuviinipullon
0:43Muista kiertokikka, kun avaat kuohuviinipullon! Vuoden tarjoilija 2024 Janika Tiensuu opastaa.

