Bayern München -luotsi kiitti välierässä loistanutta laitahyökkääjätähteä finaalipaikasta – "Selviydyimme siitä pienellä onnella"

Bayern München eteni keskiviikkona Mestarien liigan loppuotteluun, kun se kaatoi Lyonin välierässä maalein 3-0. Saksalaisjoukkue oli ottelun ensimmäisen vartin rajun paineen alla, mutta selviytyi päävalmentaja Hansi Flickin mukaan onnella ja tulikuuman Serge Gnabryn, 25, avustuksella. 

Laitahyökkääjä Gnabry onnistui ottelussa kahdesti ja Robert Lewandowski kerran, mutta todellisuus kamppailun alkuvaiheessa oli toisenlainen. Lyon-hyökkääjä Memphis Depay hukkasi läpiajon ja Karl Toko Ekambi osui tolppaan.

– Se oli intensiivinen peli ja tiesimme sen etukäteen. Lyon pelasi mahtavasti, paineisti meitä alussa ja selviydyimme siitä pienellä onnella, Flick kommentoi ottelun jälkeen. 

Gnabry vei Bayernin kahden maalin johtoon 18. ja 33. minuutilla syntyneillä osumilla, mutta Barcelona-ottelun kaltaisesta dominoinnista ei ollut tietoakaan.

– Sergen yksilösuoritus rauhoitti meitä. 1-0-maali oli fantastinen. Viimeistely ja juoksu, yksinkertaisesti fantastinen, Flick kuvaili tuntojaan.

– Hänen kehityksensä viimeisen kahden kauden aikana on ollut uskomatonta, ja jokainen voi nähdä hänen olevan erittäin lähellä maailman parhaiden pelaajien tasoa.

Saksan maajoukkueen laitahyökkääjä on iskenyt kuluvalla Mestarien liigan kaudella yhdeksän osumaa.

Bayern kohtaa Mestarien liigan finaalissa PSG:n, joka kaatoi välierässään RB Leipzigin niin ikään 3-0. Flickin mukaan kehitettävää löytyy.

– On selvää, ettemme puolustaneet niin hyvin kuin tavallisesti. Keskittyminen on nyt Pariisissa. Haluamme antaa kaiken, mitä meillä on. En usko Lyonin hyökkäyspelaamisen olevan paljon huonompaa kuin PSG:n. He hyökkäsivät kunnianhimoisesti.

– Emme saa menettää pallonhallintaa tuolla tavalla. Meidän on nyt levättävä ja sunnuntaina yritettävä voittaa PSG laadukkaalla esityksellä, Flick päätti.

Lue myös:

    Uusimmat