Bayern Münchenin sankari teki komean tempun – käsittämätöntä, Robert Lewandowski

Serge Gnabry siivitti saksalaisjätti Bayern Münchenin kahdella maalillaan jalkapallon Mestarien liigan loppuotteluun. Lyon kaatui Lissabonissa pelatussa yksiosaisessa välieräottelussa lopulta 3–0.

Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan ratkaisu
C Morella tällä viikolla:

Eurooppa-liigan loppuottelu:
Sevilla–Inter perjantaina klo 21.55 C More Sport 1:llä ja myös Sub-kanavalla.

Mestarien liigan loppuottelu:
PSG–Bayern München sunnuntaina klo 21.55 C More Sport 1:llä ja myös MTV3-kanavalla.

Studiolähetys alkaa Mestarien liigan otteluissa klo 21.00, Eurooppa-liigan finaalissa kello 21.30. Ottelut ja studio-osuudet nähtävissä myös cmore.fi-suoratoistopalvelussa.

Gnabry tarjoili Lyonille avausosumallaan kylmän suihkun, kun Karl Toko Ekambi oli osunut toisessa päässä vain hetkeä aikaisemmin tolppaan. Gnabry tykitti pallon tulisella laukauksella rangaistusalueen rajalta vasempaan yläkulmaan.

Lyonin pirteä ottelun alku dynaamisine vastahyökkäyksineen katkesi samalla ennakkosuosikki Bayernia vastaan kuin hetkessä. 

Gnabry suti myöhemmin avausjaksolla karat aivan maalin edustalta sisään. Saksalainen oli oikeassa paikassa, kun Robert Lewandowski oli tuhrinut avopaikan.

Toisen jakson lopussa Lewandowski kuitenkin – totta kai – osui, kun hän iski terävästi pääpalloon. Puolalainen jatkoi näin hurjaa Mestarien liiga -liitoaan: Lewandowski on tehnyt vähintään yhden maalin jokaisessa tällä kaudella pelaamassaan Mestarien liiga -ottelussa. Hän on latonut tällä kaudella yhdeksässä Mestarien liiga -ottelussa kaikkiaan 15 kaappia ja on kilpailun maalipörssin kärjessä.

Bayern München kohtaa sunnuntaina Lissabonissa Mestarien liigan finaalissa pariisilaisseura PSG:n, joka teki välieräottelussaan selvää RB Leipzigista 3–0.

Bayern München on voittanut miesten Mestarien liigan tai sitä edeltäneen Euroopan cupin kaikkiaan viidesti, viimeksi vuonna 2013. PSG pelaa ensimmäistä kertaa miesten Mestarien liigan finaalissa.

Lue myös:

    Uusimmat