Barkov kannustaa syövästä toipuvaa Aleksia – sisukkaalta pojalta koskettava vastaus

MTV kertoi vuoden alussa medulloblastooma-aivokasvaimeen sairastuneen Aleksi Soinin tarinan. Hän pääsi tammikuussa toteuttamaan pitkäaikaisen unelmansa, kun hän tapasi NHL-tähti Alexander Barkovin.

Aleksi Soini, 12, oli innokas juniorikiekkoilija, jonka haaveet ammattilaisurasta loppuivan aivokasvainleikkauksesta seuranneeseen toispuoleiseen halvaantumiseen.

Pitääkseen toivoa yllä Aleksi alkoi askarrella koruja ja säästi myyntitulot Amerikan-matkaan. Unelmissa siintivät NHL-pelit, joita Aleksi toivoi pääsevänsä seuraamaan paikan päälle.

Tammikuussa Aleksin haave toteutui ja hänet lennätettiin Yhdysvaltoihin tapaamaan suomalaisia NHL-tähtiä. Tuolloin hän tapasi muun muassa NHL-tähti Alexander Barkovin.

Aleksi lisäsi tällä viikolla Facebookiin videon, jossa voimakastahtoinen poika näyttää, miten hän on oppinut kävelemään uudestaan.

Aleksin videon huomasi myös Barkov, joka jakoi videon omalla Facebook-sivullaan rohkaisevien terveisten kera.

– Hyvää työtä, Aleksi! Oli mukavaa tavata sinut Floridassa viime talvena, ja vielä mukavampaa nähdä sinun kävelevän. Jatka samaan malliin! Barkov kirjoittaa englanniksi.

Aleksi on vastannut Barkovin jakaman videon kommenttikenttään koskettavat terveiset.

– Se Floridan reissu oli ikimuistoinen. Toivottavasti nähdään pian. T:Aleksi, hän kirjoittaa.

Aleksin jakama video on katsottu jo yli 74 000 kertaa, ja pitkälle toista sataa ihmistä kannustaa häntä kommenttikentässä. Voit katsoa Aleksin jakaman videon täältä

Lue myös:

    Uusimmat