Barcelonassa kuohuu! Kuusi johtoportaan jäsentä irtisanoutui – seurapomolle sataa rajua kritiikkiä

Kuusi Barcelonan hallituksen jäsentä on irtisanoutunut tehtävistään, kertoo Reuters. Irtisanoutuneet jäsenet antoivat seuran toiminnalle rajua kritiikkiä.

Reutersin mukaan irtisanoutuneet henkilöt kritisoivat Barcelonaa siitä, kuinka se käsitteli sosiaalisessa mediassa noussutta skandaalia ja koronavirustilanteen taloudellisia vaikutuksia.

Irtisanoutuneiden joukossa olivat seuran varapuheenjohtajina toimineet Emili Rousaud ja Enrique Tombas. Heidän lisäkseen tehtävistään erosivat Silvio Elias, Josep Pont, Jordi Calsamiglia ja Maria Texidor. Jäsenet julkistivat kirjeen, jossa perustelivat päätöstään medialle ja faneille.

– Olemme saapuneet tähän pisteeseen, koska emme voi peruuttaa tapaa, jolla seuraa on johdettu kohtaamaan tärkeitä tulevaisuuden haasteita, varsinkin pandemian jälkeistä aikaa, eronneiden jäsenten kirjeessä kerrotaan.

Eronneet jäsenet kritisoivat kovaan ääneen myös seuran puheenjohtaja Josep Maria Bartomeuta.

– Viimeisenä palveluksenamme seuralle ehdotimme, että vaalit järjestettäisiin niin pian kuin olosuhteet sallivat, jotta seuraa johdettaisiin parhaalla mahdollisella tavalla.

Viime aikoina myös Barcelonan kirkkain tähtipelaajaLionel Messi on kritisioinut julkisesti seuran johtoporrasta

Lue myös:

    Uusimmat