Lionel Messiltä taas julkinen purkaus Barcelona-johdolle – espanjalaislehti: "Viesti ei voisi olla tuhoisampi"

4:31
Lionel Messin muuttunutta pelityyliä analysoitiin C Moren Mestarien liiga -studiossa helmikuussa.

Espanjalaisjätti Barcelonan eri lajien pelaajien palkkoja leikataan väliaikaisesti 70 prosenttia koronaviruksesta aiheutuvien talousvaikeuksien vuoksi. Asiasta kerrottiin sunnuntaina, jolloin seuran jalkapallojoukkueen kerrottiin vielä olevan menettelyn ulkopuolella.

Jalkapalloilijat ilmoittivat myös leikkaavansa palkkojaan maanantaina, mutta prosessi on ollut joukkueen sisällä kaikkea muuta kuin kitkaton, kertoo espanjalaislehti Marca.

Seuran pelaajat Lionel Messin johdolla katsoivat Barcelonan johtoportaan saaneen tilanteen näyttämään siltä, että pelaajat olisivat aluksi kieltäytyneet palkanalennuksesta.

– Olemme yllättyneitä, että seurajohto on asettanut meidät ulkopuolisten valvontaan ja painostanut meidät tekemään jotain, mitä olemme aina halunneet tehdä. Jos sopimus viivästyi muutaman päivän, se johtui siitä, että yritimme löytää seuraa ja sen työntekijöitä auttavan ratkaisun, Messi kirjoitti Instagram-tilillään.

Real Madridin lähellä toimiva Marca kertoo Barcelonan pelaajien ja seurajohdon välien olevan pilalla.

– Messin viesti ei voisi olla tuhoisampi. Pelaajien ja johdon välillä on selvä särö, lehti kirjoittaa.

Messi otti edellisen kerran kovasti kantaa Barcelonan seurajohdon toimintaan helmikuussa sen jälkeen, kun urheilujohtaja Eric Abidal oli kritisoinut joidenkin pelaajien motivaatiota entisen päävalmentajan Ernesto Valverden alaisuudessa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja